Yasak Elma 33. Bölüm Fragmanı - 32. Bölümde neler oldu?

Yasak Elma 32. Bölümü ile ekranlara geldi. Şimdi 33. bölümde neler olacağını merak ediyor. Yasak Elma 33. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası bu sayfada.

Yasak Elma 33. Bölüm Fragmanı - 32. Bölümde neler oldu?

Fox TV'de ekranlara gelen ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Yasak Elma 32. bölümü ile ekranlara geldi. şimdi ise 33. bölümde neler olacağı mmerak ediliyor. Yasak Elma 33. Bölüm fragmanı ve bütün ayrıntılar haberimizde.

33. Bölüm Fragmanı 

Herkes tarafından merakla beklenen Yasak Elma 33. Bölüm fragmanı yayınlandığında bu sayfada olacak.

Yasak Elma 33. Bölüm Fragmanı - 32. Bölümde neler oldu?

32. Bölümde neler oldu?

Yıldız, Ender’le iş birliği yapmanın bedelini ağır ödeyince, ibresini Ender’e çevirir ve Ender’i hiç beklemediği yerden vurur. Alihan’a gelen sürpriz paket, onun tüm hayatını ve aldığı kararları sorgulamasını sağlar.

31. Bölümde neler oldu?

Yıldız ve Ender, işbirliği yaparak Kemal ve Zehra birlikteliğini bitirmek için harekete geçerler. Alihan, Zeynep ve Dündar’ın birlikteliğine inanmak istememekte ve onu geri kazanmanın yollarını aramaktadır. Kemal’in üstüne oynanan oyunları fark etmesi uzun sürmez. Yıldız yanlış kişiye güvenmesinin bedelini ağır ödeyecektir. 

30. Bölümde neler oldu?

Alihan’ı Ender’in kapısında gören Zeynep, Alihan’dan tamamen ümidini keser. Alihan ise geçmişin intikamı ve Zeynep arasında sıkışıp kalmıştır. Zehra ve Kemal’in evliliğinin ertelenmesi Halit’in işine gelmez ve evlenmeleri konusunda baskı yapar. Halit kendi için bu evliliğin olmasını isterken, Yıldız engellemek için elinden geleni yapar. Yıldız, kendisi gibi Zehra ve Kemal evliliğini istemeyen sürpriz bir ismin varlığını öğrenince şaşıracaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv