Yasak Elma 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma 15. bölümüyle ekranlara geldi. Beğenilen dizide bu hafta neler oldu, Yasak Elma 16. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Yasak Elma 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox TV'de ekranlara gelen Yasak Elma 15. bölümü ile izleyicilerle buluştu. Kısa sürede iyi bir reyting oranı yakalayan dizi hayranlarını ekran başına topladı. Yasak Elma 16. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Yasak Elma 15. bölümde neler oldu?

Zeynep Alihan’dan uzak durmak istese de Alihan buna izin vermez. Zeynep’le konuşacak ve ondan bir şans daha isteyecektir. Bunu her zamanki gibi kendine özgü tarzıyla yaparak yine Zeynep’i şaşırtmayı başarır. Halit ve Yıldız’ın arası tam düzelmişken, Yıldız yeni bir skandala karışır ve evde yine gerginlik olur. Ender, Yıldız ve Halit’i ayıramayacağına inanmaya başlayıp ümitsizliğe kapılmışken, evine gelen beklenmeyen misafirle bütün fikri değişir. Şans bu kez Ender’den yanadır. 

Yasak Elma 14. bölümde neler oldu?

Zeynep Alihan’ın çalıştığı yeri satın almasının şaşkınlığını yaşarken, onunla tekrar bir arada olmamak için kendi kendine söz verir. Bundan sonra asla Alihan’ın yakınında olmayacaktır. Verdiği bu karar Bursa’dan yakın arkadaşı olan Emir’in gelmesiyle bozulur. Yıldız ise Halit’in ona yaptığı sürprize çok sevinir. Halit’le ilişkilerinin artık kolay kolay bozulmayacağına emindir. Ender’in ise pes etmeye niyeti yoktur. Planlarını başka bir yoldan yürütmeye karar verir.

Yasak Elma 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv