Yasak Elma 151. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler yaşanacak?

Her pazartesi FOX TV ekranlarına bomba gibi düşen Yasak Elma dizisinin 151. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Yasak Elma 151. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler yaşanacak?

Yeni bölüm fragmanı sevenlerde büyük heyecan ve merak uyandırdı. Yeni bölüm için geri sayım başladı. 5 sezonu geride bırakan dizi 6. Sezonda reytinglerde zirvede olmaya hız kesmeden devam ediyor.

Başrollerin de  Eda Ece ve Şevval Sam’ın da yer aldığı dizinin ilk bölümü 19 mart 2018 tarihinde yayınlanmıştı.

Yasak Elma 151. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler yaşanacak?

Dizinin konusu hakkında;

Zeynep ve Yıldız birbirinden farklı karakterlere sahip olan iki kardeştir. Birbirlerine çok düşkün olan kardeşlerden Yıldız'ın hayatı aldığı teklifle bambaşka bir hal alır. Zengin olmanın hayalini kuran genç kızın önüne büyük bir fırsat gelmiştir. Sosyetenin kraliçesi Ender Argun'la tanışan Yıldız, ondan hayatının teklifini alır.

Ender Argun kocası Halit Argun'dan kurtulmak için Yıldız'ı kullanmaya karar vermiştir. Yıldız'ın hayatından bunlar olurken Zeynep iş yerinde yaşanan sıkıntılarla uğraşmaktadır. Zeynip'in çalıştığı firma zengin ve kibirli bir adam olan Alihan Taşdemir tarafından satın alınmıştır. Alihan, Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşidir. Yıldız'ın vereceği karar sadece kendisinin değil kardeşinin de hayatını değiştirecektir.

Peki 150. bölümde neler yaşandı?

Ender’in Yıldız’ın evine taşınması yalıyı hareketlendirirken. Ender ve Yıldız, Caner ve Emir’i cezaevinden çıkarmak için para bulmaya çalışırlar. Ender ve Yıldız kefalet ücretini bulmak için farklı maceralara atılırken, beklenmedik bir misafir hayatlarına girecektir.

Yasak Elma 151. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler yaşanacak?

Yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun, senaristliğini Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün yaptığı dram ve komedi türündeki Türk televizyon dizisi 151. Bölümü ile haftaya ekranlarda olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv