Yarım Kalan Aşklar 1. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

BluTv'nin yeni dizi Yarım Kalan Aşklar'ın 1. tanıtım fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Yarım Kalan Aşklar 1. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerin merakla beklediği Yarım Kalan Aşklar dizisinin 1. tanıtım fragmanı yayınlandı. Seyircileri nasıl bir dizi bekleyecek? İşte yeni diziye dair tüm detaylar...

YARIM KALAN AŞKLAR 1. TANITIM FRAGMANI

DİZİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALACAK?

Burak Deniz, Dilan Çiçek Deniz, Cem Davran, Ezel Akay, Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal gibi isimler yer alacak.

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Genç ve güzel oyuncunun hayat vereceği gazeteci Elif karakterinin iyi giden hayatı hiç beklemediği bir anda tepetaklak olarak onu şimdiye kadar mücadele etmediği kadar büyük olaylarla karşılaştırıyor. Seyirciler, güçlü ve kararlı bir gazeteci olan Elif'in yaşadığı aşk acısıyla girdiği zorlu serüvenine de şahit olacak.

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yarım Kalan Aşklar dizisi Eylül ayında izleyenleriyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv