Yargı 8. bölüm fragmanı çıktı! Yargı'da heyecan dorukta

Yargı 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Son dönemin en çok izlenen dizilerinden olan yapım yine nefes kesecek. Yargı 8. bölüm fragmanı haberimizde...

Yargı 8. bölüm fragmanı çıktı! Yargı'da heyecan dorukta

Kanal D'de izleyicilerle buluşan Yargı, ilk bölümünden itibaren büyük bir ilgi görerek reyting listelerinde zirveye yerleşti. Her bölümü büyük heyecanla beklenen Yargı'nın 8. bölüm fragmanı da çıktı. Dizi bu hafta da nefes kesecek.

YARGI 8. BÖLÜM FRAGMANI

Yayınlanan tanıtım Ceylin'in Engin'e katilin o olduğunu bildiğini söyleyerek hesap sormasıyla başlıyor. Engin ise kendini "Cinnet geçirdim" diyerek savunuyor. Bu sırada ikili arasında bir boğuşma yaşanıyor. Ardından Ilgaz büroya geliyor ve Ceylin'i yerde baygın halde buluyor. Bürodan hemen çıkarak kaçmakta olan Engin'in peşine düşüp yakalıyor. 

Diğer taraftan ise önceki bölümde Zafer'i öldürdüğünü söyleyen Çınar hastanede görülürken babası Metin "Olan oldu. Değişmiyor 1 saniye öncesi" diyor ve bu sırada bir şeyi yaktığı görülür. 

Adliye önünde Engin'in babası ile karşılaşan Ceylin "Engin cezasını çekecek ve sende çok sevdiğin oğlunu parmaklıklar ardında izleyeceksin" diyor. Yekta ise "Krala ateş edeceksen öldüğünden emin olacaksın" yanıtını veriyor. Fragmanın sonunda ise Engin mahkemede yargılanırken "Bir gerçeği itiraf etmek isterim" ifadelerini kullanıyor.

Fragmanda izleyicilere bunlar sunulurken Yargı 8. bölüm ile yine ekran başına kilitleyeceğini gösterdi

Yargı 8. bölüm fragmanı çıktı! Yargı'da heyecan dorukta

Yargı 7. bölüm özeti

Ceylin ve Ilgaz’ın evlilik haberi, Pars ve Neva’yı hayal kırıklığına uğratır. Pars, soruşturmanın tıkanmasından hiç memnun değildir, üstelik onun da kardeşi Neva gibi kalbi kırılmıştır. Pars soruşturmanın peşini bırakmamaya, bunu yaparken de inanmadığı bu evliliği ikisinin başına bela etmeye kararlıdır.

Zafer Çınar’a çektiği silahla intikamı için geri dönüşsüz bir yola girmek üzeredir. Çınar yaşanan boğuşma sonrasında eve döndüğünde babasına Zafer'i öldürdüğünü söyler.

Ceylin, kardeşinin katili olan Engin karşısında hiçbir şey yokmuş gibi davranmakta artık iyice güçlük çekmektedir. Ceylin ve Ilgaz, kimseye belli etmeden Engin’i tutuklu yargılatmanın yollarını ararken yeni risklere girerler. Ancak bir yandan oğlunu temize çıkarmak için elinden gelen her şeyi yapan Yekta’dan hızlı olmak, bir yandan da her an önlerine engel olabilecek Pars’la mücadele etmek zorundadırlar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv