Yargı 30. bölüm fragmanı yayında! Yargı'da neler olacak?

Yargı 30. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Fenomen dizide neler olacağı merakla bekleniyor. İşte Yargı 30. fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Yargı 30. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yargı 30. bölüm fragmanı çıkarken Ceylin'in Eren tarafından cinayet şüphesiyle gözaltına alındığı görülüyor.

Yargı 30. bölüm fragmanı

Ilgaz'dan vazgeçmeyen Ceylin, ondan bir seçim yapmasını isteyerek ailesini ya da kendisini seçmesini isteyip anahtarı uzatır. Ilgaz'ın nasıl bir karar vereceği en büyük merak konusu oldu. Diğer taraftan Ceylin'in annesi Metin amirin kapısına gidiyor. Fragmanda hapisteki Çınar'ın sıkıntı yaşadığı görülürkeen Yekta'nın vekaletini almak istediği görülüyor. Fragmanın sonunda ise Ceylin, Eren tarafından cinayet şüphesiyle gözaltına alınıyor.

Yargı 29. bölüm özeti

Ceylin, Ilgaz’ı hiç tahmin edemeyeceği bir halde yakalamıştır. Çınar ve Metin’e ait bu büyük sırrın kendisiyle hiçbir ilgisi olmadığını Ceylin’e anlatmak, Ilgaz için şimdiye kadar baktığı tüm davalardan daha zorlayıcı olacaktır..Zafer’in ölümüne giden yolda şüphe perdeleri aralanmaya başlamıştır. Bir yandan Ceylin’in yanlış anlamaması için süreci şeffaflıkla yönetmeye çalışan Pars ve Eren cephesi, diğer yandan ise olayı manipüle eden Yekta cephesi için beklenmedik sürprizler ortaya çıkacaktır. Bugüne dek birbirlerinden aldıkları destek ve güven sayesinde ortak bir geleceğe dair hayaller kurmaya başlayan Ilgaz ve Ceylin, ilişkilerinde şimdiye kadarki en büyük kırılmanın eşiğindedir.

Yargı 30. bölüm fragmanı yayında! Yargı'da neler olacak?

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle bir araya geldiği ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Arda Anarat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Şükran Ovalı, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alıyor.

‘Yargı’ yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler