Yargı 30. bölüm fragmanı çıktı mı?

Yargı 29. bölümü ile ekranlara geldi ve yine nefes kesti. Yargı 30. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Yargı 30. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı 29. bölümü ile izleyenlerle buluştu. Son dönemlerin en çok izlenen yapımlarından olan Yargı son bölümüyle de nefes kesti. Yargı 30. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Yargı 29. bölümde neler oldu?

Ceylin, Ilgaz’ı hiç tahmin edemeyeceği bir halde yakalamıştır. Çınar ve Metin’e ait bu büyük sırrın kendisiyle hiçbir ilgisi olmadığını Ceylin’e anlatmak, Ilgaz için şimdiye kadar baktığı tüm davalardan daha zorlayıcı olacaktır..

Yargı 30. bölüm fragmanı çıktı mı?

Zafer’in ölümüne giden yolda şüphe perdeleri aralanmaya başlamıştır. Bir yandan Ceylin’in yanlış anlamaması için süreci şeffaflıkla yönetmeye çalışan Pars ve Eren cephesi, diğer yandan ise olayı manipüle eden Yekta cephesi için beklenmedik sürprizler ortaya çıkacaktır.

Bugüne dek birbirlerinden aldıkları destek ve güven sayesinde ortak bir geleceğe dair hayaller kurmaya başlayan Ilgaz ve Ceylin, ilişkilerinde şimdiye kadarki en büyük kırılmanın eşiğindedir.

Yargı 28. bölüm özeti

Pars ve Eren ikilisinin gizli yürüttükleri soruşturma gün ışığına çıkmıştır. Ilgaz ile yolları kesiştiğinde tüm parçalar onlar için de usul usul yerine oturmuştur. Şimdi herkesin yüzleşmesi gereken meseleler ortaya çıkmıştır.

Hayata sımsıkı tutunmak isteyen Ceylin, hayatında ilk büyük kararlar almıştır. Bu kararlarında Ilgaz’ı en yakınında, gücünü aldığı kaynak olarak gören Ceylin, ortaya çıkabilecek olan gerçeklerden henüz habersizdir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv