Yargı 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yargı 2.bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yargı 3. Bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Yargı 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı 2. bölümü ile ekranlara geldi. Kısa sürede büyük beğeni toplayan dizi herkesi ekran başına kilitledi. Yargı 3. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Yargı 3. bölüm fragmanı

Yargı 2. bölüm özeti

Erguvan ailesi küçük kızlarının ölümüyle darmadağın olur. Annesinin, ablasının, babasının herkesin acısına göğüs germek, kendi acısını yaşamak ve kardeşinin katilini bulmak için kanının son damlasına kadar savaşmak görevi Ceylin’indir. Kız kardeşinin cansız bedenini gören Ceylin, hayatının en büyük  sınavıyla karşı karşıyadır. Yüreğine düşen bu acıya kendini bırakmak, acıya boğulmak ya da savaşmak. Her iki yol da Ceylin için imkansızlıklarla doludur. Çünkü baş şüpheli olan Çınar’ı savunmak artık mümkün değildir. Savunmaması ise, delillerden uzak kalması anlamına gelmektedir. Ceylin hayatının en zor kararını vermek zorundadır.
Yargı 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Ilgaz, Çınar’ın bu cinayeti işlemediğine inanmaktadır; ama, kardeşinin bir noktada yalan söylediğine de emindir. Ortaya çıkan her delille listeye yeni bir şüpheli eklenir. Sorular giderek artmaktadır; Çınar, katil midir, değilse gerçek katil kimdir? Ilgaz da Ceylin de önlerine gelen her delille çok iyi tanıdıklarını düşündükleri kardeşlerinin, hiç de zannettikleri kişiler olmadığı gerçeğiyle yüzleşmeye başlar. Katili bulmak için yürüdükleri yolda inançları ve değerleri sınanmaya devam edecektir. Üstelik ikisini de çok büyük bir darbe beklemektedir.

Yargı 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yargı 1. bölüm özeti

Avukat Ceylin ve Savcı Ilgaz... Adaleti sağlamak için verdikleri savaşta aynı tutkuda; ancak bu yolda mücadele ederken yöntemleri zıt kutuplarda olan iki hukuk insanı. Ilgaz ne kadar kurallara bağlı, dürüst ve katıysa; Ceylin en az o kadar sınır tanımaz, kuralsız ve isyankar.. Bu yüzden yolları her kesiştiğinde çatışmış, birbirlerini sınamış ve karşı taraflarda kalmışlardır.. Ta ki hayat onların yolunu yeniden kesiştirene kadar..

Ilgaz, kendisine bir cinayet vakası olarak getirilen; çöp konteynırında bulunan bir kadına ait cesedin, ailesine vurduğu sarsıcı darbeye hazırlıksız yakalanır. Kardeşi Çınar, bu dosyanın baş zanlısı olarak görülmektedir. Ilgaz’ın kardeşini kurtarmak için iyi bir avukata ihtiyacı vardır, bu yüzden zorlu bir kararın eşiğine gelir. Ceylin’e ait asla onaylamadığı özelliklerin hepsi, kardeşinin üzerine kapanacak demir parmaklıkların anahtarı gibidir onun için. Acaba Ceylin Ilgaz’a, baş etmek zorunda olduğu güçlüklerle dolu bu yolda yardım edecek midir?

Ceylin ve Ilgaz; buluşacaklarını hiç ummadıkları bu dönüm noktasında, bugüne kadar vazgeçilmez sandıkları doğrularını sorgularken; aynı zamanda kendilerini yüzmeyi bilmedikleri bir sırlar denizinde çırpınırken bulacaklardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv