Yargı 29. Bölüm fragmanı! 28. Bölümde neler oldu?

Yargı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Herkes yeni bölüm fragmanını merakla bekliyor. Yargı 29. Bölüm fragmanı! 28. Bölümde neler oldu? İşte detaylar…

Yargı 29. Bölüm fragmanı! 28. Bölümde neler oldu?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Yargı dizisi yeni bölümüyle ekranlara geldi. Şimdi ise yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. Yargı 29. Bölüm fragmanı! 28. Bölümde neler oldu? Bütün ayrıntılar bu sayfada.

Pazar akşamları herkesin nefeslerini tutarak izlediği Yargı yeni bölümüyle yine herkesi ekran başına kilitledi. Ali Bilgin’in yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin senaryosunu Sema Ergenekon kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise şu isimler yer alıyor; Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz), Pınar Deniz (Ceylin), Hüseyin Avni Danyal (Metin), Uğur Polat (Yekta), Cezmi Baskın (Merdan), Mehmet Yılmaz Ak (Pars), Zeyno Eracar (Gül), Uğur Aslan (Eren), Arda Anarat (Çınar), Nergis Öztürk (Seda), Şükran Ovalı (Derya), Pınar Çağlar Gençtürk (Aylin), Başak Gümülcinelioğlu (Neva), Nilgün Türksever(Laçin), Onur Özaydın (Osman), Özlem Çakar Yalçınkaya (Makbule), Beren Nur Karadiş (Defne), Zeynep Atılgan (Parla), Merve Ateş (Tuğçe)

28. bölümde neler oldu?

Ilgaz yakaladığı ipuçları sayesinde tek başına çıktığı yolda nihai gerçeğe ulaşmıştır ve bu gerçek onu kahretmiştir. Üstelik bu gerçeğin tam kalbinde olan Ceylin’in psikolojisi harap haldedir ve düştüğü yerden kalkmak için Ilgaz’a ihtiyacı vardır. 

Pars ve Eren ikilisinin gizli yürüttükleri soruşturma gün ışığına çıkmıştır. Ilgaz ile yolları kesiştiğinde tüm parçalar onlar için de usul usul yerine oturmuştur. Ilgaz babasını annesinin mezarı başında intihar etmek üzereyken bulur ve engeller. Babası ile yüzleşen Ilgaz, Çınar’ı da bularak teslim olmaları için harekete geçer. Yurt dışına kaçmak için harekete geçen Çınar ise limanda konteynerden kaçırılır. Çınarı kaçıran Yekta, onu Ceylin’in babasının öldürüldüğü yere getirir. Ilgaz, Pars ve Eren iz sürerek Ilgaz’a ulaşır ve tam bulduklarında Yekta Ceylin’i mekana getirir. 
Yaşanan bu gelişmeler üzerine yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor.

Yargı 29. bölüm fragmanı

Yargı dizisinde merakla beklenen 29. Böüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Yargı 29. Bölüm fragmanı! 28. Bölümde neler oldu?

Yargı 29. Bölüm fragmanı! 28. Bölümde neler oldu?

Yargı 29. Bölüm fragmanı! 28. Bölümde neler oldu?

Yargı 29. Bölüm fragmanı! 28. Bölümde neler oldu?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv