Yargı 2. bölüm fragmanı çıktı mı?

Yargı ilk bölümüyle ekranlara geldi. Yargı 2. bölüm fragmanı çıktı mı, ilk bölümde neler oldu? İşte detaylar

Yargı 2. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Yargı 1. bölümüyle izleyenlerin beğenisine çıktı. İlk bölümüyle beğeni toplayan Yargı izleyenleri ekran başına kilitledi. Yargı 2. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Yargı 2. bölüm fragmanı

Yargı 1. bölüm özeti

Avukat Ceylin ve Savcı Ilgaz'ın yolları beklenmedik bir şekilde kesişiyor!Ilgaz, kendisine bir cinayet vakası olarak getirilen; çöp konteynırında bulunan bir kadına ait cesedin, ailesine vurduğu sarsıcı darbeye hazırlıksız yakalanır. Kardeşi Çınar, bu dosyanın baş zanlısı olarak görülmektedir. Ilgaz’ın kardeşini kurtarmak için iyi bir avukata ihtiyacı vardır, bu yüzden zorlu bir kararın eşiğine gelir. Ceylin’e ait asla onaylamadığı özelliklerin hepsi, kardeşinin üzerine kapanacak demir parmaklıkların anahtarı gibidir onun için. Ceylin ve Ilgaz; buluşacaklarını hiç ummadıkları bu dönüm noktasında, bugüne kadar vazgeçilmez sandıkları doğrularını sorgularken; aynı zamanda kendilerini yüzmeyi bilmedikleri bir sırlar denizinde çırpınırken bulacaklardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler