Yargı 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Yargı'da Ilgaz ve Ceylin yakınlaşıyor...

Yargı 13. bölüm fragmanı çıktı. Sevilen dizi yine merakla bekleniyor. Yargı'nın 13. bölümünde Ilgaz ve Ceylin'in yakınlaştığı görülüyor

Yargı 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Yargı'da Ilgaz ve Ceylin yakınlaşıyor...

Yargı 13. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Kanal D'nin reytinglerde zirvede yer alan dizisi Yargı'nın 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Ilgaz ve Ceylin'in bir hayli yakınlaştığı görülüyor. İşte detaylar

YARGI 13. BÖLÜM FRAGMANI

Önceki bölümde araları limoni olan Ilgaz ile Ceylin yeni bölüm fragmanında yakınlaşıyor. İlk sahnede yemek yiyen ikiliden Ceylin "Hem birbirimizi çok iyi tanıyormuşuz gibi hem de hiç tanımıyormuşuz gibi." derken Ilgaz ise "Uzun yıllardır tanıdığım biri gibisin. Sana her baktığımda başka bir güzelliğini farkediyorum" diyor. Fragmanın sonunda ise Ceylin yatakta görünüyor ve Ilgaz'a "Ben uyuyana kadar benimle kalır mısın" diyor ardından da Ilgaz kalarak yatakta ona sarılıyor.

İkilinin bu anları sosyal medyada ilgi odağı oldu.

YARGI 12. BÖLÜM

Ceylin, birbirlerine en yakın oldukları anda Ilgaz’dan gelen beklenmedik tereddüt ile sarsılır. Acaba Metin’in bu sırrı, Ilgaz ile Ceylin’in özenle kurmaya çalıştıkları bağı geri dönüşsüz bir biçimde kıracak mı, yoksa daha da güçlenmesine mi sebep olacaktır. Ilgaz ve Ceylin her şeye rağmen, tarafları oldukları davada mesleki olarak birlikte hareket etmek zorundadır. Geri sayım devam ederken, hiç beklemedikleri bir gelişme başta ikisi olmak üzere herkesi yeni bir yola sürükleyecektir. İyiden iyiye köşeye sıkışan Engin’in tehditleri herkesin dünyasını alt üst etmektedir. Herkesin kendisini sınadığı, hızla daralan bu zaman içerisinde, Engin’i hamle yapmaktan alıkoyacak yollar, ayrılıklar ve beklenmedik birliktelikler ortaya çıkacaktır. Engin’in herkesi acıtan küçük kıvılcımları, büyük bir yangına mı sebep olacaktır. Ilgaz ve Ceylin her şeye rağmen, tarafları oldukları davada mesleki olarak birlikte hareket etmek zorundadır. Geri sayım devam ederken, hiç beklemedikleri bir gelişme başta ikisi olmak üzere herkesi yeni bir yola sürükleyecektir.

Yargı 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Yargı'da Ilgaz ve Ceylin yakınlaşıyor...

Yargı 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Yargı'da Ilgaz ve Ceylin yakınlaşıyor...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv