Yalı Çapkını 4. Bölüm fragmanı yayınladı? Yeni bölüm ne zaman?

Star TV ekranlarının yeni projesi Yalı Çapkını dizisinin 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor.

Yalı Çapkını 4. Bölüm fragmanı yayınladı? Yeni bölüm ne zaman?

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in yaptığı dizi 23 Eylül Cuma akşamı ilk bölümü ile ekranlara gelmişti. Yeni dizi kısa sürede kitlesini topladı.

Başrollerini Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un paylaştığı dizinin konusu ne?

Senaryosunu Mehmet Barış Günger’in kaleme aldığı Yalı Çapkını dizisi, Gaziantepli Korhan Ailesi'nin direği Halis Ağa'nın (Çetin Tekindor) el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit'in (Mert Ramazan Demir) evlenmesine karar vermesiyle gelişecek olayları konu ediniyor.

Yalı çapkını 4. Bölüm fragmanı yayınladı? Yeni bölüm ne zaman?

Dizinin kadrosunda kimler var?

Gaziantepli Korhan Ailesi'nin başından geçenleri anlatacak olan Yalı Çapkını'nın oyuncu kadrosunda; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de yer alıyor.

3. bölümde neler olmuştu?

Düğünden sonra İstanbul'a gelen Seyran; hem Korhanların düzenine alışmaya hem de yeni ailesini benimsemeye çalışmaktadır. Halis Ağa'nın ise aklında Ferit ile ilgili yeni bir plan vardır. Antep'te Suna hakkında çıkan söylentiler Kazım'ı sinirlendirir ve bir karar almaya iter.

Dizi hakkında dikkat çeken bir farklı detay ise Gülseren Budayıcıoğlu kitabından mı uyarlandı? Sorusu oldu. Seyirciler tarafından ısrarla soruluyor. Aynı zamanda, Camdaki Kız, Kırmızı Oda gibi diziler, Gülseren Budayıcıoğlu romanlarından uyarlanmakta.

Yalı Çapkını Cuma günü 4. Bölümü ile izleyenler ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv