Yalaza final yapıyor! Yalaza dizisi ne zaman final yapacak?

TRT’de ekranlara gelen Yalaza dizisi final yapıyor. Yalaza dizisinin final bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte dizi ile ilgili ayrıntılar…

Yalaza final yapıyor! Yalaza dizisi ne zaman final yapacak?

Büyük umutlarla TRT’de yayın hayatına başlayan dizi Yalaza final yapıyor. Yalaza dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak? Tüm detaylar haberimizde.


Didem Balçın, Hasan Kaçan, Sinan Albayrak, İpek Tuzcuoğlu ve Kadir Çöpdemir’in başrollerinde yer aldığı dizinin final yapacağını TRT Genel Müdürü İbrahim Eren duyurdu.



Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) ile Gençlik ve Spor Bakanlığınca Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Hukuk Fakültesi Sabahattin Zaim Konferans Salonu'nda düzenlenen "KYK Geleneksel 3. Tematik Kış Sinema Kampı"nın açılış dersinde konuşan TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, diziya çok büyük umutlarla başladığını belirterek, "Dizi bitiyor maalesef, final yapıyor. Onu da üzülerek söyleyeyim. Diziye çok direndik. Çok güzel bir diziydi, ben çok hevesle başladım. İkinci 'Ekmek Teknesi' olur diye başladım, çok da güzel gitti ama bütçe nedeniyle final yapmak zorundayız." dedi.

18. bölümde neler olacak?

Yalaza Dizisinin yeni bölümü 22 Ocak 2018 pazartesi günü ekranlara gelecek. İşte yeni bölüm fragmanı.



17. bölümde neler oldu?

Evlilik yüzüklerini almak için kuyumcuya giden Nalan o sırada kuyumcuda tesadüfen bulunan Alev ile karşılaşır. Alev de yüzükleri görmüş ve İbrahim’in kendisine evlilik teklif edeceğini zannedip, sevinmiştir. Halbuki İbrahim ve Nalan çoktan evlenmiştir bile. Bu arada Ejder, Taraklı halkıyla arasını düzeltip, eline İbrahim’e dair koz geçirmek istemektedir. Bunu yapması Arda’nın velayetini alması için önemlidir. Bu arada Oral, İsmail ve Fatih, Santral ’den aldıkları taktikle kızlara soğuk davranmaya başlarlar. Lakin aynı taktiği Santral kızlara da vermiştir. Settar’ın tembihi ile İbrahim, dükkânı tekrar açmaya karar verir. Herkes onun bu mutlu anında yanında olmak ister. Dükkânı süsleyip güzel bir açılış hazırlarlar. Gelgelelim Ejder’in herkesi şok edici ve kötü bir sürprizi vardır...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv