Yalancı final yaptı! Yalancı final bölümü izle

Yalancı son bölümüyle ekranlara gelerek final yaptı. Reyting kurbanı olan dizi yayından kalktı. Yalancı son bölüm izleme linki detaylarda...

Yalancı final yaptı! Yalancı final bölümü izle

Show TV'de ekranlara gelen Yalancı final yaparak izleyicisine veda etti. Reyting listelerinde istenilen başarıya ulaşamayınca fişi çekilen dizi son bölümüyle izleyici karşısına geldi. Yalancı final bölümü izlemek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Yalancı Final Bölümü İzle: www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/yalanci/2811

Yalancı final yaptı! Yalancı final bölümü izle

Yalancı son bölümde neler oldu?

 Deniz, Mehmet Emir aleyhinde somut deliller ele geçirmeyi başarmıştır. Mehmet Emir ise hayatındaki her şeyi geride bırakarak yok olmayı seçmiştir. Polis her yerde Mehmet Emir’i arar ancak Mehmet Emir yakalanamaz. Mehmet Emir’in kayboluşundan bir ay sonra cesedi bulunur. Mehmet Emir öldürülmüştür ve pek çok kişinin onu öldürmek için sebebi olmasına rağmen bütün oklar katilin Deniz olduğunu işaret etmektedir. Deniz ise Mehmet Emir’i öldürmediğini, Mehmet Emir’in kendisine tuzak kurduğunu, bu yolla kendisinden intikam aldığını iddia etmektedir. Her şey aradan geçen bir ayda olmuştur. Deniz baş şüpheli konumundadır. Kendisini aklamak için geçen bir ayda ne olduğunu çözmek zorundadır.

Yalancı final yaptı! Yalancı final bölümü izle

Yalancı Kadrosu

Show TV’de yayınlanan, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer’in yaptığı, senaryosunu Volkan Sümbül ve Meryem Gültabak'ın kaleme aldığı Yalancı dizisinin başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak yer alıyor. Onlara İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Erman Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin gibi başarılı isimler eşlik ediyor. 
 

TERZİOĞLU VE BADEMCİ'DEN VEDA PAYLAŞIMLARI
Dizide Mehmet Emir'i canlandıran Salih Bademci, Instagram sayfasından rol arkadaşı Burçin Terzioğlu ile çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü oyuncu paylaşımında "Tanıştığıma, çalıştığıma öyle memnunum ki" notunu yazarak Burçin Terzioğlu'nu etiketledi.

Yalancı'nın Deniz'i Burçin Terzioğlu da başka bir kareyi "Çok sevmek canım partnerim" notuyla paylaştı. Başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu Instagram hesabından başka bir paylaşım daha yaptı. Terzioğlu şu ifadeleri kullandı:
"Yolculuğumuz kısa sürmüş olsa da, gurur duyduğum bir projede, kadına şiddetin hiçbir şekline sessiz kalmayan savaşçı bir karakteri canlandırdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Hoşça kal Deniz, hoşca kal YALANCI"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv