Ya İstiklal Ya Ölüm Dizisi Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

TRT 1 'in yeni tarihi dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm'ün tanıtım fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni diziye dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Ya İstiklal Ya Ölüm Dizisi Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

16 Mart pazartesi akşamı ilk kez seyircilerin karşısına çıkacak olan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı. Seyircileri nasıl bir dizi bekleyecek? İşte yeni diziye dair tüm detaylar...

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM TANITIM FRAGMANI

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Yeni dizide, İstanbul’un işgal edildiği 16 Mart 1920 ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920 tarihleri arasındaki süreci ekranlara taşıyacak. Dizi’nin ilk bölümünde İngilizler İstanbul’u işgal eder ve halka zulmetmeye başlar. Mustafa Kemal’in ise bu durum karşısında söylediği tek bir söz vardır: Ya İstiklal Ya Ölüm.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALACAK?

İlker Kızmaz, Mustafa Kemal Atatürk’e hayat verecek. Dizide ayrıca, Birkan Sokullu, Dolunay Soysert, Osman Sonant, Mehmet Özgür, Rıza Kocaoğlu, Melis Sezen, Ushan Çakır ve Altan Erkekli gibi başarılı isimler rol alacak. 

HANGİ KANALDA VE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi, 16 Mart Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv