Vuslat 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Vuslat'ın 43. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Vuslat 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarında buluşan Yasak Elma dizisinin 71. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

VUSLAT 43. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE VUSLAT 42. BÖLÜM ÖZETİ...

Aziz’le konuşacak gücü kendinde bulamayan Feride, Serpil’in atölyeye yaptığı sürpriz ziyaretle yeniden umutlanır. Annesinin konuşmasını sağlayıp babası hakkındaki gerçekleri öğrenmeye çalışan Kerem, bir psikologla anlaşıp Alice'i hipnoz seansına sokar.

Aynı gece bir yanda minyatürün sırrını çözmeye çalışan Aziz, diğer yanda atölyede hummalı bir çalışma içine giren Feride… O gecenin sabahında iki aşığı bekleyen kötü sürprizle karşılaşır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler