Vurgun 2. bölüm fragmanı çıktı? Vurgun'da neler olacak?

Vurgun ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Hemen ardından da Vurgun 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide gelecek hafta neler olacak? İşte fragman

Vurgun 2. bölüm fragmanı çıktı? Vurgun'da neler olacak?

Fox TV'de Vurgun isimli dizi yayın hayatına başladı. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizi merak uyandırdı. Vurgun 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Gelecek hafta neler olacağına dair ipuçları fragmanda paylaşıldı. 

Vurgun 2. bölüm fragmanı

Vurgun 1. bölüm özeti

Aşık olduğu karısı Reyhan ve oğluyla beraber çok mutlu bir hayat yaşayan Kemal Vardar, oğlunun ikinci yaş gününü kutladıkları gece aklına takılan bir iş için uyanır ve sahip olduğu fabrikaya gider. Kemal şirkette çıkan yangın sonucu büyük bir kaza geçirir. Doktorlar Kemal’in tıbben öldüğünden emindirler. Kemal yıllarını komada geçirirken, Reyhan ve yakınları yaşamaya devam etmek zorundadır. Kemal’e komada kaldığı süre boyunca Asya hemşire çiçek gibi bakmıştır. Öyle ki hastanede çalışan herkes onun bu ilgisinin altındaki gerçeği merak etmektedir. O gün Asya hemşire Kemal Vardar’ın durumunda bir farklılık hisseder. Ve sonunda Kemal komaya girdikten 10 yıl sonra büyük bir mucizeyle uyanır. Ancak Kemal’in öldüğü ve etrafındakilerin yaşadığı bu 10 yılın sonunda onu hayalindeki gibi bir kavuşma beklememektedir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv