Vikings 5. sezon 9. bölüm özeti... Vikings dizisi yarın yayınlanacak

Sıradışı dizi Vikings yarın diziseverlerle buluşacak. Her bölümü heyecan dolu dizinin 5. sezon 9. bölümü yine adrenalin yüklü

Vikings 5. sezon 9. bölüm özeti... Vikings dizisi yarın yayınlanacak

TLC’nin en sevilen dizilerinden Vikings heyecan dolu bölümleriyle devam ediyor. Ragnar'ın oğulları arasında başlayan büyük savaşın ardından dizinin yeni bölümü merakla bekleniyordu. Vikings 5. sezon 9. bölümünde Kattegat'a düzenlenen saldırının etkileri ortaya çıkacak. İşte yeni bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı...


Ragnar'ın eski karısı Lagertha, Kattegat'ın Kraliçesi olarak hüküm sürerken Ivar the Boneless’ın Büyük Heathen Ordusu'ndaki liderliğini ilan etmesiyle başlıyor.




Ivar'ın kardeşi Sigurd'u öldürmesi, Ragnar'ın oğulları olarak babalarının ölümünün intikamını aldıktan sonra, kirli savaş için ortam hazırlıyor.  

Bjorn, kaderini Akdeniz'e ve eşi Helga'nın kaybından muzdarip olan Floki'ye kadar takip ediyor ve kendisini tanrılara sunmak üzere denizlere götürüyor. Vikingler dünyayı yönetmek için savaştığı sürece, bu sezon da şaşırtıcı ittifaklar ve inanılmaz ihanetler ile dolu olacak.

Vikings 18 Ocak Perşembe günü saat 22:25’te TLC ekranlarında olacak. 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv