Veda Mektubu 7. Bölüm Fragmanı! Veda Mektubu 6. Bölümde neler oldu?

Kısa sürede çok sayıda izleyici kitlesine ulaşan Veda Mektubu yeni bölümü ile ekranlara geldi. Veda Mektubu 7. Bölüm Fragmanı! Veda Mektubu 6. Bölümde neler oldu? İşte detaylar…

Kanal D’de ekranlara gelen Veda Mektubu kısa süre önemli ölçüde izleyici kitlesine ulaştı. Veda Mektubu 7. Bölüm Fragmanı! Veda Mektubu 6. Bölümde neler oldu? Bütün ayrıntılar bu sayfada…

Veda Mektubu 7. Bölüm Fragmanı! Veda Mektubu 6. Bölümde neler oldu?

Pazartesi akşamları izleyici ile buluşan dizide Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Bennu Yıldırımlar, Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan, Elena Viunova gibi oyuncular rol alıyor.

Veda Mektubu 6. Bölümde neler oldu?

Aslı'nın Ziya’ya annesiyle olan geçmişlerini bildiğini söylemesi büyük bir sırrın ortaya çıkmasına neden olur. Ziya, Alanur ve onun ağzından yazılan ayrılık mektuplarının peşine düşer. Bu mektupları kimin yazmış olduğunu ortaya çıkarmaya çalışırken diğer taraftan da Alanur’a ayrılıkları konusunda ikisinin de suçsuz olduğunu anlatmaya çalışır. Çocuklarının mutluluğu için içlerinde biriken bu öfkeden arınmaları gerektiğini söyler. Ziya’nın Nevzat’ı köşeye sıkıştırmasıyla, Seher de ortaya çıkan bu gerçeklerin ucunun kendine dokunacağından endişe ederek git gide köşeye sıkışır.

Mehmet, Aslı’nın Mina ile ilgili gerçekleri kendisinden sakladığını öğrenir ve büyük bir kavga ederler. Hatice bu durumdan memnun olurken, ayrılabileceklerine dair bir umut besler. Mehmet ve Aslı'nın aşkı yeni bir sınavdan geçerken Hatice yaşananlara daha fazla tahammül edemez ve elindeki son kozu oynar.

Veda Mektubu 7. Bölüm Fragmanı! Veda Mektubu 6. Bölümde neler oldu?

Veda Mektubu 7. Bölüm Fragmanı

Yeni bölümüyle heyecan yaratan dizinin 7. Bölümü merak konusu oldu. Yeni bölüme dair ipuçlarının yer aldığı fragman yayınandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv