Ve Sen Anlat Karadeniz başlıyor! İşte fragman ve tarih...

Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlıyor sorularının yanıtı belli oldu. Dizinin yeni fragmanı yayınlanırken başlangıç tarihi de açıklandı

Ve Sen Anlat Karadeniz başlıyor! İşte fragman ve tarih...

Haber61

Trabzon'da çekilen reyting rekortmeni dizi Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezonu başlıyor... Uzun süredir hayranlarının merakla beklediği "Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlayacak" sorusunun yanıtı belli oldu. Sevilen dizi gelecek hafta izleyiciyle buluşuyor.

Sen Anlat Karadeniz'in 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda dizinin başlayacağı tarih de açıklandı. Buna göre ATV'de yayın hayatını sürdürecek olan Sen Anlat Karadeniz 19 Eylül Çarşamba günü hayranlarının karşısında olacak. "Daha yeni başlıyor" başlığıyla yayınlanan fragmanda son bölümde denize atılan Tahir'in denizden çıkarak botla karaya dönmekte olan Vedat'ı tutup denize çektiği görülüyor. Herkes Vedat'ın öldüğünü düşünerek sevinirken Vedat ölmemiştir. Denizden kurtulan Vedat'ın yürüyemediği ve tedavi olduğu görüldü. Dizinin böylee yeni sezonda aksiyon dolu olacağının ipuçları verildi.

BU YIL AKSİYONLU GEÇECEK

Geçen sezon daha çok aşk hikayesi şeklinde geçen Sen Anlat Karadeniz'de bu sezon köklü değişiklikler olacağı belirtiliyor. Yönetmen ve senarist ekibi değişen dizide aksiyon sahnelerinin daha fazla olacağı ve kadroya da buna göre takviyeler yapıldığı kaydedildi. 

SEN ANLAT KARADENİZ'E TAZE KAN

Çekimleri Trabzon'da devam eden Sen Anlat Karadeniz dizisine Erdal Cindoruk dahil oldu. Yeni sezonda sürpriz bir karakter ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Cindoruk, "Sen Anlat Karadeniz uzun süredir yakalanamayan reytingleri yakaladı ve yeni sezonunda ben diziye dahil oldum, dolayısıyla oldukça heyecanlıyım. Dizi de yine tehlikeli bir adamı oynuyorum. Her ne kadar sektöre bu tip rollerle başladıysam da uzun süredir bir mafya babasını oynamamıştım. Bu sefer bilge, ne dediğini ne yaptığını bilen bir "mafya babasını" oynuyorum" dedi.

sen anlat karadeniz

OYUNCULARDAN TÜYOLAR GELDİ

Öykü Gürman (Asiye) : Benim beklediğimden de çok farklı gelişmeler yaşanıyor.  Ben hem şaşkınlık hem de hayranlıkla senaryoyu okudum. Başarı her zaman ağır bir sorumluluk.  Bunu taşımak için daha çok çalışmak gerekiyor. Öyle zannediyorum ki ekip olarak elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.  Asiye’yi özledim, ekibi özledim, Trabzon’u özledim.

İrem Helvacıoğlu (Nefes) : Bol aksiyonlu şekilde geri dönüyoruz. Nefes’in bir sorumluluğu var. Oğluyla başlayan bir sorumluluk ve onun umudu o.  Tahir’le daha fazla artıyor umudu. Asiye’yle Balım’la bir aileyle kurmaya başlıyor. Bir şekilde hayatında umudun aileye dönen bir tarafına dönüyor. Bir kadın gerçekten tek başına da mutlu olabilir, tek başına da güçlüdür mesajını da verecek.  Herkesin olduğu gibi yeni sezondan bizim de beklentimiz yüksek. Her yerde böyle şeylerle karşılaşıyorum. Sahnelerin gerçekçiliğinden bahsediyorlar. Anlatırken bile boğazım düğümleniyor. Nefes karakterini çok severek oynuyorum.

İrem Helvacıoğlu - nefes

Sinan Tuzcu (Mustafa): Hem hikayenin hem ekibin oradaki havanın suyun samimi olması çok önemli. Hem komedi hem de dramı aynı anda yakalıyor olması.  Oradaki resim ne kadar canlı ne kadar doğal olursa seyirci de seviyor. Karadeniz de burada çok önemli. Trabzon’un merkez düşünürsek 60 km Rize’ye doğru, 60 km İstanbul’a doğru yaklaşık 120 km’lik bir daire içinde çalışıyoruz. Daire diyorum çünkü denizi de kullanıyoruz.
Sinan Tuzcu (Mustafa):
Furkan Aksoy (Fatih - Yangaz):  Senaristler ters köşe yaptı. Çok farklı olaylar gelişecek ve gerçekten çok farklı bir yeni sezon olacak. Her oyuncunun hayalidir böyle bir projede yer almak. Bende olduğum için çok mutluyum



Cem Anıl Kenar (Murat): Çok fazla aksiyon var. Özellikle ilk bölümde çok var. Dengeler değişiyor. Pinpon topu gibi bir oraya bir buraya gidiyor. Ben bile okurken başım döndü. Karadeniz’e yeniden dönmek iyi oldu. İnsanlarla karşılaştığımda hemen sizi evin bireyi gibi kucaklıyorlar. Çok samimi bir ortam var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv