Vatanım Sensin 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 58. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, Vatanım Sensin 59. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Vatanım Sensin 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'de yayınlanan Vatanım Sensin 58. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Sevilen dizi bu hafta da izleyenlerini ekranlara kilitledi. Vatanım Sensin 59. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Vatanım Sensin 58. bölüm özeti

Miralay Cevdet tutuklanıyor; Yunan Ordusu Kumandanı Filippos onu öldürecek kurşunu sıkmak için harekete geçiyor! İzmir'de verilen Milli Mücadele, giderek sertleşir. Kayıplar hızla artarken, vatansever Türk halkı büyük mücadeleler vermektedir. Mustafa Kemal Paşa'nın emirleri doğrultusunda verilen savaş, Türklerin gücünü bir kez daha gözler önüne serer. Yunan Ordusu içinde verdiği vazife son bulan Cevdet, Yunan askerleri tarafından tutuklanır. Filippos ile karşı karşıya gelen Cevdet, en önemli sınavını vermek üzeredir. Öte yandan Filippos, oğlu Aleksi'nin öldüğünü öğrenir. Aleksi'den başka kimsesi olmayan Filippos, intikam ateşiyle ynaıp tutuşmaktadır. Leon ise gece yarısı sokakta karşı karşıya geldiği Azize'nin başına silah doğrultur. Azize, mücadelesinin sürdürürken ailesi için önemli kararlar vermek zorunda kalır.

Vatanım Sensin 57. bölüm özeti

Ailesi Cevdet’in Kuvayı Milliye için çalıştığını öğrenmiştir. Cevdet ise İzmir’in dört bir yanında Türk ordusuna soluk aldıracak büyük bir saldırının fitilini ateşlemek niyetindedir.

Sakarya’da giderek kötüleşen durum ölüm kalım yarışına dönerken Cevdet, Hilal ve Leon'un da yardımıyla Filippos’un dikkatini askerlerden uzaklaştırmayı başarıp planını uygulamaya koyar. Bu sırada Aleksi, Havva’nın ölümünden sonra babasıyla yakınlaşmış, onu Leon’a karşı kışkırtmaktadır. Bu çabası Leon’u ölümün eşiğine kadar getirecektir. Nihayet Cevdet büyük planını uygulamaya koyup İzmir’i karıştırdığı an Filippos, kendisine oynanan oyunu fark eder ve Cevdet ile ailesinin ölüm emrini verir. Cevdet ise artık özlemini çektiği Türk üniformasına kavuşmuştur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler