Vatanım Sensin 55. bölüm fragmanı çıktı! Yakup ölüyor mu?

Vatanım Sensin 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu dizide bu hafta neler olacak? İşte detaylar

Vatanım Sensin 55. bölüm fragmanı çıktı! Yakup ölüyor mu?

Kanal D'de yayınlanan sevilen dizi Vatanım Sensin 55. bölümüyle ekranlara gelecek. Fenomen dizinin fragmanında Yakup, işkence görüyor; Ankara'dan üzücü emir geliyor... 

Vatanım Sensin 55. bölüm fragmanı 

Vatanım Sensin 54. bölüm özeti

Kütahya–Eskişehir mağlubiyetleri milletin kalbine bir bıçak gibi saplanmışken Cevdet ve ailesi bir de Hasibe’yi kaybetmenin acısıyla sarsılmıştır. Cevdet, annesinin son nefesinde verdiği sözü ne pahasına olursa olsun tutmaya kararlıdır. Ancak gözünü karartan Cevdet’in bu amaç uğrunda yapacakları Azize’yi, hatta Yakup’u dahi korkutacaktır. Azize, Cevdet’in hıncı yüzünden duymaz olduğu yüreğinin sesi olmaya çalışacaktır. Doktor Suat İzmir’e gelir; söyledikleri Hilal’i, ailesi ve hatta Leon’la karşı karşıya getirir. Yıldız'la yaşadıkları sebebiyle Aleksi'nin hedefi haline gelen Yakup ise Vecihi’ye tehlikeli bir görevde eşlik eder. Bu görevin sonunda Yakup’un başına gelecekler sadece onu değil, Cevdet'i ve vazifesini de tehlikeye atacaktır.

Önceki hafta neler olmuştu? 

Filippos ve Rahmi’nin komplosu sonucu Yunan Ordusu Kütahya’yı işgal edip, Eskişehir’in kapısına dayanır. Herkes çaresizlik içindeyken Yunan Ordusu'nu yavaşlatıp Türklere zaman kazandırması gereken Cevdet, bu görevi başarmak için kahreden bir bedel ödemek zorunda kalacaktır.

Azize ve kadınlar, Eskişehir’de zor durumda kalan yaralılar için yola düşerken Ankara da çekilme kararıyla karışmış, Meclis'in taşınması dahi gündeme gelmiştir. Savaşın en karanlık günleri gelip çatmış ve Türk halkının umudu tükenmiştir. Cevdet direnecek gücünü kaybetmektedir. Ancak Cevdet’i mücadeleye devam etmeye inandıracak güç çok yakınındadır ve ölümlerle yıkılan Cevdet'i trajik bir ölüm yeniden ayağa kaldıracaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv