Vatanım Sensin 48. Bölüm Fragmanı - 47. Bölümde Neler oldu?

Sevilen dönem dizisi Vatanım Sensin 47. Bölüm ile ekranlara geldi. Şimdi gelecek bölümde neler olacağı merakla beklenirken 48. Bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin 48. Bölüm Fragmanı ve bütün detaylar bu sayfada.

Vatanım Sensin 48. Bölüm Fragmanı - 47. Bölümde Neler oldu?

Kanal D ekranlarının sevilen dönem dizisi Vatanım Sensin 47. bölümü ile izleyiciyle buluştu. Herkesin merak içinde beklediği yeni bölüm ipuçlarını barındıran fragman ise yayınlandı. Vatanım Sensin 48. Bölüm Fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.


48. Bölüm Fragmanı

Çok sayıda kişi tarafından izlenen Vatanım Sensin’in 48. Bölüm fragmanı yayınlandığında burada olacak.

Vatanım Sensin 48. Bölüm Fragmanı - 47. Bölümde Neler oldu?

47. Bölümde neler oldu?

İdama mahkum edilen Cevdet, canından önce vatan için son hamlesini yapma niyetindedir!

Türkler namına çalıştığı haberi hem ailesinde hem de orduda infiale yol açan Cevdet, mahkeme huzuruna çıkartılır. Filippos onu idam etmeden önce öğrenebildiği her şeyi öğrenmek niyetindedir. Cevdet’in aklı ise kendi canından ziyade Yunan Ordusu'nun cepheye sevkine engel olamadığı toplarındadır.

Cevdet’in temize çıkması ve topların imha edilmesi gerekirken, Yakup ve Charles’ın seçenekleri birer birer tükenmektedir. Azize ve Hilal, ölüme giden Cevdet için çırpınırken işkence altındaki Cevdet, Charles hakkında hiç ummadığı bir gerçeği öğrenir. Ölümün nefesini ensesinde hisseden Cevdet'in tüm bu felaketleri durdurmak için tek bir hamle yapacak vakti kalmıştır.

46. bölüm fragmanı

Cevdet'in öldürdüğü Dağıstanlı, giderayak Filippos'a yolladığı pusulayla Cevdet'in en büyük sırrını açığa vurmuştur. Filippos, menşeinden emin olmadığı bu bilgiyi sınamak istemektedir.

Kızlar, Azize için kalacak bir yer bulmuşlar, fakat Aleksi'nin Mehmet bebeği bulup satmanın peşinde olduğundan habersizdirler. Hilal ve Leon, Aleksi'nin gerçek niyetinden şüphe etmeye başlarlar. Filippos, Türklere nihai darbeyi vurmak için İzmir'e yepyeni dev toplar getirtmiştir. Ancak Filippos bu silahları kullanarak sadece bir cephe zaferi kazanmak değil; Cevdet'in ihanetini de ispat etmek niyetindedir. Cevdet, vazifesi ve ailesi arasında güç bir tercih yapmak zorunda kalacaktır.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler