Vatanım Sensin 47. Bölüm Fragmanı - 46. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Vatanım Sensin 46. Bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölümde heyecan doruğa çıktı. Vatanım Sensin 47. Bölüm Fragmanı ve bütün detaylar bu sayfada.

Vatanım Sensin 47. Bölüm Fragmanı - 46. Bölümde neler oldu?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve Vatanım Sensin 46. Bölüm ile ekranlara geldi. Önemli bir izleyici kitlesine sahip olan dizide heyecan doruğa çıktı. Vatanım Sensin 47. Bölüm Fragmanı ve bütün ayrıntılar haberimizde.



Herkes yeni bölümde neler olacağını beklerken izleyiciler sosyal medyada ve internet sitelerinde yeni bölümle ilgili ipuçları arıyor. Vatanım Sensin 47. Bölüm fragmanı yayınlandığında burada olacak.

Vatanım Sensin 47. Bölüm Fragmanı - 46. Bölümde neler oldu?

46. Bölümde neler oldu?

Yunan Kumandanı Filippos, Cevdet'i zor bir karara zorluyor!

Cevdet'in öldürdüğü Dağıstanlı, giderayak Filippos'a yolladığı pusulayla Cevdet'in en büyük sırrını açığa vurmuştur. Filippos, menşeinden emin olmadığı bu bilgiyi sınamak istemektedir.

Kızlar, Azize için kalacak bir yer bulmuşlar, fakat Aleksi'nin Mehmet bebeği bulup satmanın peşinde olduğundan habersizdirler. Hilal ve Leon, Aleksi'nin gerçek niyetinden şüphe etmeye başlarlar. Filippos, Türklere nihai darbeyi vurmak için İzmir'e yepyeni dev toplar getirtmiştir. Ancak Filippos bu silahları kullanarak sadece bir cephe zaferi kazanmak değil; Cevdet'in ihanetini de ispat etmek niyetindedir. Cevdet, vazifesi ve ailesi arasında güç bir tercih yapmak zorunda kalacaktır.

45. Bölümde neler oldu?

Filippos, zaferin keyfini çıkarıyor; Cevdet büyük felaketi önlemeye çalışıyor!

Cevdet'in Yunan taarruzu karşısında son çare olarak gördüğü Dağıstanlı, ihanetiyle Türk ordusunun acı bir mağlubiyet yaşamasına sebep olmuştur. Azize bu şartlar altında Cevdet'i, suçluluk duygusuyla saplandığı karanlıktan çıkarabilecek yegane mucizeyle İzmir'e döner.

Filippos zaferinin tadını çıkarır ve Mustafa Kemal halka moral vermek için Batı Cephesi'ni ziyaret etme kararı alırken, Cevdet de Dağıstanlı'ya yaptıklarının bedelini ödetmek için bir plan yapar. Ancak başına gelenlerden Mustafa Kemal'i sorumlu tutan Dağıstanlı'nın sessizce gitmeye niyeti yoktur.

Cevdet, Dağıstanlı en büyük günahını işlemeden onu durdurmak için zamanla yarışırken hiç beklemediği bir tehlike de ona doğru yaklaşmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv