Vatanım Sensin 46. Bölüm Fragmanı - 45. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Vatanım Sensin yine herkesi ekrana kilitledi. 45. Bölüm ekranlara gelirken gelecek bölüm merakla bekleniyor. Vatanım Sensin 46. Bölüm Fragmanı ve bütün ayrıntılar bu sayfada olacak.

Vatanım Sensin 46. Bölüm Fragmanı - 45. Bölümde neler oldu?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve her hafta Perşembe akşamları izleyicisi ekrana kilitleyen Vatanım Sensin bu akşam 45. Bölümü ile ekranlara geldi. Herkesin merakla beklediği yeni bölümde ise neler olacak? Vatanım Sensin 46. Bölüm Fragmanı ve bütün ayrıntılar haberimizde.


 Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Okan Yalabık, Celile Toyon, Fatih Artman, Boran Kuzum, Pınar Deniz, Miray Daner, Ufuk Bayraktar, Levent Can, Şükran Ovalı’nın rol aldığı dizide yayınlanan 45. Bölüm sonrasında şimdi herkes sosyal medyada ve internet sitelerinde yeni bölümde neler olacağına dair aramalar yapıyor. Gelecek hafta yayınlanacak olan bölümle ilgili ipuçlarının yer aldığı Vatanım Sensin 46. Bölüm Fragmanı yayınlandığında bu sayfada olacak.

Vatanım Sensin 46. Bölüm Fragmanı - 45. Bölümde neler oldu?

Vatanım Sensin 45. Bölümde neler oldu?

Cevdet'in Yunan taarruzu karşısında son çare olarak gördüğü Dağıstanlı, ihanetiyle Türk ordusunun acı bir mağlubiyet yaşamasına sebep olmuştur. Azize bu şartlar altında Cevdet'i, suçluluk duygusuyla saplandığı karanlıktan çıkarabilecek yegane mucizeyle İzmir'e döner.

Filippos zaferinin tadını çıkarır ve Mustafa Kemal halka moral vermek için Batı Cephesi'ni ziyaret etme kararı alırken, Cevdet de Dağıstanlı'ya yaptıklarının bedelini ödetmek için bir plan yapar. Ancak başına gelenlerden Mustafa Kemal'i sorumlu tutan Dağıstanlı'nın sessizce gitmeye niyeti yoktur. Cevdet, Dağıstanlı en büyük günahını işlemeden onu durdurmak için zamanla yarışırken hiç beklemediği bir tehlike de ona doğru yaklaşmaktadır.

Vatanım Sensin 44. Bölümde neler oldu?

Cevdet, Azize'nin başına gelenlerin intikamını almış ama Azize ve Charles'ın en büyük korkusu da gerçek olmuştur. Yannis'i öldürerek Yunan Ordusu'nda infial yaratan Cevdet hayati bir görev üstleneceği taarruz öncesi Filippos tarafından görevinden alınır. Cevdet'in, Ali Fuat Paşa'yla birlikte yaptığı plan suya düşmüştür.

Azize, Cevdet'i kurtarmak için harekete geçerken, Azize'nin vatansever kimliği de tüm aile için büyük bir tehdide dönüşmektedir. Artık Yunan taarruzunda görev alma imkanı kalmayan Cevdet bu açığı telafi etmek için her şeyi göze alırken, Türk Ordusu'nu büyük bir tehlike beklemektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv