Vatanım Sensin 43. bölüm fragmanında duygusal anlar

Vatanım Sensin 43. bölüm fragmanı çıktı. Sevilen dizide bu hafta Cevdet Azize'yi kurtarır ve güzel haberi ailesine verir. Vatanım Sensin'in yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar

Vatanım Sensin 43. bölüm fragmanında duygusal anlar
Kanal D'nin fenomen dizisi Vatanım Sensin 43. bölüm fragmanıyla izleyicilere duygusal bir bölümün beklediğinin ipuçlarını verdi. Beğenilerek takip edilen dizide Cevdet, Azize'yi bulur ve ailesine güzel haberi verir.

İşte duygusal anların yaşandığı Vatanım Sensin 43. bölüm fragmanı;

Hilal ve Yıldız, anneleri Azize'ye kavuşuyor! Azize'yi zor durumdan kurtararak onun yaşadığını öğrenen Cevdet, bu güzel haberi vermek için ailesinin yanına gider. Azize'nin yaşadığını öğrenen kızlar ve Hasibe anne, yetimhaneye giderek hemen görmek isterler. Hilal ve Yıldız, anneleri Azize'yi tekrar gördüklerinde ise duygusal anlar yaşanır.


Vatanım Sensin 42. bölüm özeti

Cevdet’e, Azize’nin yaşadığını söyleyen Tevfik, kendi özgürlüğüne karşı Azize'nin canını öne sürdüğü bir pazarlığa girişir. Tevfik’in paçasını kurtarmak için her türlü yalana başvurabileceğini bilen Cevdet önce onun söylediklerinden emin olmak zorundadır.  Cevdet'in diğer yandan hapse düşen Dağıstanlı’yı kimliği açığa çıkmadan kurtarması gerekmektedir. Ancak Ankara’ya iyiden iyiye düşman kesilen Dağıstanlı’yı içeriden çıkarmak isteyen başkaları da vardır. Azize, Tevfik’in kızanlarının elinde her geçen an ölüme yaklaşırken, Cevdet zamana karşı yarışmaya başlar. Cevdet şimdi, onu sırtından vuran ve hayatta en çok öldürmek istediği kişi olan Tevfik’i, Azize’yi bulana dek hayatta tutmak gibi dehşetli bir sınavla karşı karşıyadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv