Vatanım Sensin 40. bölüm fragmanı çıktı mı?

Fenomen dizi Vatanım Sensin 39. bölümüyle herkesi ekrana kilitledi. Yeni bölüm fragmanı çıktı mı, son bölümde neler oldu? İşte Vatanım Sensin'den son detaylar

Vatanım Sensin 40. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanal D'nin fenomen dizisi Vatanım Sensin 39. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizi yine izleyicilerini ekrana kilitledi. Bu hafta yine bomba gelişmeler yaşanırken İsmet Paşa İzmir'e çıktı ve Milli Mücadelede yeni dönem başladı... Vatanım Sensin 40. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.


Vatanım Sensin 39. bölüm özeti
İsmet Paşa, İzmir'e geliyor; Milli mücadelede yeni bir dönem başlıyor! Dağıstanlı'nın, Mustafa Kemal Paşa'nın teklifini geri çevirmesi Ankara Hükümeti'ni harekete geçirir. Yaşananın sadece bir savaş olmadığını düşünen İsmet Paşa, Cevdet ile İzmir'de bir araya gelir. Mustafa Kemal Paşa'nın önderliğinde bu harbi kazanabileceklerini düşünen İsmet Paşa, Milli mücadeleye yeni bir ışık tutar. Yunan Ordusu karşısında hedeflenen zafer için artık yeni bir yol gözükür. Damat Ferit'in İzmir'de herkesin önünde düştüğü çaresizlik, Vahdettin'i de harekete geçirmişti. Türkler arasındaki bu fikir ayrılığı ve Yunan Ordusu ile İstanbul Hükümeti'nin iş birliği savaşın giderek çetinleşmesine sebep olur.

Önceki bölümde neler olmuştu?
Çiftliğe zaferle dönen Dağıstanlı, Azize ve diğer kadınları Yunan namlusu ucunda buluyor! Başdeğirmen'deki isyanı bastıran Dağıstanlı muzaffer bir komutan edasıyla çiftliğe döner. Ancak Azize ve kadınlar tam da orada, düşman namlusunun ucundadır. Diğer yanda Filippos peş peşe gelen başarısızlıklara dur demek ve milli mücadeleye sert bir darbe indirmek için Sadrazam Damat Ferit Paşa’yı İzmir’e davet eder.  Bu sırada Ankara, Dağıstanlı’yı resmen düzenli orduya davet eder. Ankara, Dağıstanlı'nın düzenli orduya katılmasını istiyor; Dağıstanlı İzmir'e gelen Damat Ferit'i öldürme planları yapıyor! Kibri gözünü karartan Dağıstanlı ise Cevdet’ten Damat Ferit’i öldürmesine yardım etmesini ister. Bu sırada İstanbul’dan Ankara’ya ulaşan haberler her şeyi alt üst edecek, Ankara ile milli mücadeleyi tehlikeye atan Dağıstanlı arasında sıkışan Cevdet tüm dengeleri değiştirecek bir karar vermek zorunda kalacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler