Vatanım Sensin 37. bölüm fragmanı çıktı mı? Son bölümde büyük heyecan!

Vatanım Sensin 36. bölümüyle izleyenleri yine ekrana kilitlemeyi başardı. Sevilen dizide bu hafta neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Vatanım Sensin 37. bölüm fragmanı çıktı mı? Son bölümde büyük heyecan!

Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden biri haline gelen Vatanım Sensin 36. bölümüyle izleyiciyle buluştu. İlgiyle takip edilen dizide bu hafta ölümden dönen Hilal kendini başka bir tehlikenin içinde bulur. Ankara'nınyapmış olduğu planlar ise Filippos'un operasyonuyla sekteye uğrar... Vatanım Sensin 37. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Vatanım Sensin 36. bölüm fragmanı ve özeti

Kızı uğruna Dağıstanlı’yı namlunun ucuna koyan Cevdet’i ve çiftlikteki herkesi Hilal’le ilgili bir sürpriz beklemektedir. Ölümden dönen Hilal kendini başka bir tehlikenin içinde bulmuştur. Ancak Azize başta olmak üzere hiç kimse Hilal’den vazgeçmeyecek, Hilal’in kurtuluşu ise yeni bir felaketleri beraberinde getirecektir. Bu sırada, Taşköprü’nün geri alınması için Ruslardan gelecek silahları kullanmaya karar veren Ankara’nın planı, Filippos’un gizlice yürüttüğü bir operasyonla son anda sekteye uğrar. Şimdi Cevdet'in, Dağıstanlı yeni bir deliliğe kalkışmadan önce, Filippos’un elindeki kozu ortaya çıkarması ve bu komployu bozması gerekmektedir.

Önceki bölümde neler olmuştu?

Cevdet, Filippos'un Dağıstanlı'nın yanına yerleştirdiği hainden habersiz Dağıstanlı'nın karşısına çıkıp kimliğini söylemek üzereyken, Kerim'in Hilal'i kaçırdığı haberini alır.Hilal'in vaziyeti, İzmir'in ve Dağıstanlı'nın çiftliğinin karışmasına sebep olur. Tevfik'le yüzleşen Azize, Hilal'in kurtulması için kendini ateşe atmaya karar verir. Filippos ise Simav'daki zaferinden sonra şimdi de Taşköprü'de milli mücadeleye büyük bir darbe indirmeye hazırlanmaktadır. Şimdi Cevdet hem Hilal'i kurtarmanın bir yolunu bulmalı, hem de Ankara'yla zıtlaşan Dağıstanlı'yı kontrol edip Taşköprü'yü kurtarmalıdır. Ancak bu yolda Dağıstanlı ve Filippos'un gizli planlarıyla mücadele etmek zorundadır
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv