Vatanım Sensin 35. bölüm fragmanı çıktı mı?

Vatanım Sensin 34. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Sevilen dizide bu hafta neler oldu, yeni tanıtım çıktı mı? İşte detaylar

Vatanım Sensin 35. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi Vatanım Sensin 34. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Büyük bir hayran kitlesi olan dizide bu hafta Cevdet'i kurtaran Azize, Dağıstanlı tarafından suçlanarak canıyla sınanır... Vatanım Sensin 35. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Vatanım Sensin 34. bölüm özeti

Filippos'un milli mücadeleye indirdiği darbe, Dağıstanlı ile meclisine davet ettiği diğer efeleri birbirine düşürür. Öte yandan Cevdet'in hayatını kurtaran Azize, üst üste felaketler yaşayan Dağıstanlı tarafından ihanetle suçlanıp kendi canıyla sınanacaktır. Şimdi Cevdet, milli mücadelenin zarar görmemesi için zamanla yarışarak Dağıstanlı ile efeler arasındaki kan davasının ardındaki gerçeğe ulaşmak zorundadır. Ancak bu sırada hiç beklemediği bir tehlike evlendirme kararı verdiği kızlarına doğru yaklaşmaktadır.

Vatanım Sensin 33. bölümde neler oldu?

Cevdet, Dağıstanlı'yı da dahil ettiği bir planla hem Ankara'ya kurulan kumpası boşa çıkarmış hem de Filippos'u kurtararak Yunan ordusundaki görevine dönmüştür. Ancak bu hamlesi onu, gerçek kimliğinden habersiz Dağıstanlı'nın baş düşmanı haline getirmiştir. Şimdi sadece Filippos'un değil Ankara'nın da peşinde olduğu Dağıstanlı'yla yüzleşmenin bir yolunu bulmalıdır. Cevdet görevinin yanı sıra karısının yokluğunda kızlarıyla baş etmekte de zorlanmaktadır. Azize'nin yaşadığı trajedinin sır perdesi aralanırken, Cevdet'in Dağıstanlı'nın hedefinde olduğunu öğrenen Azize'yi hayatının en zor kararı beklemektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv