Ufak Tefek Cinayetler neden yok? 11. bölüm fragmanı çıktı

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümü neden yayınlanmıyor? İşte merak edilen sorunun yanıtı

Ufak Tefek Cinayetler neden yok? 11. bölüm fragmanı çıktı

Star TV'nin kısa sürede büyük beğeni toplayan dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in yeni bölümünü izlemek için bu akşam ekran başına geçmeye hazırlanan izleyicilere kötü haber... Sevilerek izlenenen dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Star TV'nin yayın akışında dizinin yerine Recep İvedik'in koyulduğu görüldü. Durumu öğrenen dizinin takipçileri " Ufak Tefek Cinayetler neden yayınlanmıyor" sorularıyla sosyla medyada tepkilerini dile getirirken, yeni bölümün yılbaşı nedeniyle bir haftalık ara verilmesinden dolayı yayınlanmadığı belirtildi. Bu hafta çoğu dizinin de yeni bölümünün yayınlanmayacağı kaydedildi. Ufak Tefek Cinayetler 11. bölümü gelecek hafta salı günü yayınlanacak.

Ufak Tefek Cinayetler 11. bölüm fragmanı

10. bölüm özeti

Merve ilk kez Serhan'dan şüphe duymaya başlıyor. İpin ucunu yakalıyor, bakalım nereye çıkacak? Diğer yanda Edip susacak gibi değil, geçmiş günahları anlatmakta kararlı. İki prenses yalvar yakar hale geliyorlar ama yok, ikna olmuyor. Serhan ise geçmiş hikayeyi ilk defa duyduğunda, hemen Oya ile yüzleşiyor. Oya ne anlatacak? Arzu için en zor süreç başladı şimdi: Burcu artık resmen var. Çocuklarının bu kadınla ilişki kurmasına izin verecek. Bu sırada mali polis bütün dolandırıcılık kayıtlarını incelemeye başladı. Rıza çoktan kaçtı. Serhan Merve çifti farkında bile olmadan uçuruma sürükleniyorlar. 

Geçen hafta neler olmuştu?
20 yıl sonra gelip, onu mahvedenlerin masasına oturan Edip'in aklında ne var? Oya kadar masum bir yerden oynayacak gibi değil. Merve durmuyor tabii, bu ilişkiye el atıyor. Fakat karşılığı çok fena olacak.Edip'ten şaşırtan hamleler izleyeceğiz. Entrikayı bir de ondan izleyelim.Diğer yanda Serhan çok bozuldu tabii. Fakat keskin zekasıyla ipi tuttuğu yerden çözmeye başlıyor işleri. Oya ise bu fırtınada aklını yitirecek gibi. Edip ve Serhan arasında savruluyor. İki zeki adam iki ayrı tarafa estirecek Oya'yı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv