Ufak Tefek Cinayetler 45. bölüm fragmanı çıktı mı?

Ufak Tefek Cinayetler 44. bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu 45. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Ufak Tefek Cinayetler 45. bölüm fragmanı çıktı mı?

Star TV'de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler 44. bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizi bu hafta da hayranlarını ekran başına kilitledi. Ufak Tefek Cinayetler 45. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Ufak Tefek Cinayetler 44. bölüm özeti

Boşanma savaşı başladı! Herkes tarafını seçiyor. İhanet edenler, sözünden dönenler, son anda delikanlılık edenler... Fakat asıl kararı Merve verecek. Kerim, aşkı için ateşe atladı ve onu ancak Merve kurtarabilir. Kerim’i kurtarırsa Mila’nın velayetini kaybeder. Ne karar vermeli? Oya da benzer durumda. Prensipleriyle aşkı arasında kalıyor. 

Ufak Tefek Cinayetler 43. bölüm özeti

Merve geri dönüyor! Ama onu kimsenin bulamayacağı, çok sürprizli bir yere yerleşiyor. Artık Merve'yle Kerim'in hiç kimseye söylemedikleri başka bir sırları daha var. Ve bu yüzden de birbirlerine her zamankinden çok daha yakınlar! Şebnem Aksak, Sarmaşık'a hızlı bir giriş yapıyor ve ortalığı bir anda karıştırıp dengeleri alt üst ediyor. Merve ve Serhan hiç beklemedikleri bir şekilde kendilerini velayet savaşının ortasında buluyor. Bakalım bu vahşi savaşın kazananı kim olacak? Serhan, Oya'yı tehdit eden Kerim'in gözünün yaşına bakmıyor ve ondan çok fena bir intikam alıyor. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv