Ufak Tefek Cinayetler 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler 27. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide bu hafta neler yaşandı, 28. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Ufak Tefek Cinayetler 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin sevilen dizilerinden Ufak Tefek Cinayetler 27. bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Merve'nin saldırılarına devam ettiği bölümde düğümler de çözülmeye başlandı. Ufak Tefek Cinayetler 28. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Ufak Tefek Cinayetler 27. bölüm özeti

Merve saldırısına devam ediyor. Oya ise dişli, o kadar kolay yıkılacak gibi değil; Serhan’la ilişkileri sandığından da güçlü. Pek çok savaştan yine birbirlerini seçerek çıkıyorlar. Oya, olup bitenin Merve’nin oyunu olduğunu anlayacak mı? Elif, Oya’dan istediğini alabilecek mi? Kemal başkomiser adım adım sona yaklaşıyor artık; şüphelilerle görüşmek için izin çıkarttırıyor! Derya bile onlarla nihayet karşılaşacağı için heyecanlı!

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölümde neler olmuştu?


Merve intikam planına başladı! İki kadın arasındaki muazzam çatışma nihayet başlıyor! Artık ateşin önünde kimse duramaz.. Bu arada Oya’nın hayatında çok heyecan verici bir gelişme var. Gelecek, ışıldıyor mu Oya’ya? Arzu, o yumruğun intikamını tam da kadınca bir oyunla alacak. Mehmet’i oyuna çekiyor. Kare as’ın dördüncüsü Pelin’in ise başına çorap örülmekte! Tam da evinin içinde, farkında olmadığı bir tehlike var. Taytay’ını kaybetmesi, an meselesi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler