Ufak Tefek Cinayetler 27. bölüm fragmanı yayında mı?

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölümüyle yayınlandı. Sevilen dizide bu hafta neler yaşandı, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Ufak Tefek Cinayetler 27. bölüm fragmanı yayında mı?
Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 26. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça büyük bir hayran kitlesine ulaşan dizi bu hafta da izleyicileri ekrana kilitledi. Ufak Tefek Cinayetler 27. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm özeti

Merve intikam planına başladı! İki kadın arasındaki muazzam çatışma nihayet başlıyor! Artık ateşin önünde kimse duramaz.. Bu arada Oya’nın hayatında çok heyecan verici bir gelişme var. Gelecek, ışıldıyor mu Oya’ya? Arzu, o yumruğun intikamını tam da kadınca bir oyunla alacak. Mehmet’i oyuna çekiyor. Kare as’ın dördüncüsü Pelin’in ise başına çorap örülmekte! Tam da evinin içinde, farkında olmadığı bir tehlike var. Taytay’ını kaybetmesi, an meselesi. 

Ufak Tefek Cinayetler 25. bölüm özeti
Merve hem Sarmaşık’a rezil oldu hem de büyük gerçeği nihayet öğrendi! Şimdi başlasın işte büyük savaş! Kimse bilemez aklından ne geçtiğini. Hiç beklenmedik hamleler yapmaya başlıyor Merve... Bu aşk, Oya’nın sonunu getirecek gibi. Sarmaşık artık tutuşmaya başladı. Diğer tarafta Kemal başkomiser yeni bir ipucu yakaladı, cinayeti aydınlatıyor artık. Kim öldü? Kim öldürdü?
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv