Ufak Tefek Cinayetler 25. Bölüm Fragmanı - 24. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Ufak Tefek Cinayetler 24. Bölüm ile ekranlara geldi. Ufak Tefek Cinayetler 25. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası bu sayfada.

Ufak Tefek Cinayetler 25. Bölüm Fragmanı - 24. Bölümde neler oldu?

Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler 24. Bölümü ile izleyiciyle buluştu. Merakla beklenen Ufak Tefek Cinayetler 25. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası bu sayfada olacak.


Ufak Tefek Cinayetler 25. bölüm Fragmanı

Yayınlanan bölüm sonrasında herkes gelecek hafta yayınlanacak bölümü merak ederken ipuçlarını barındıran Ufak Tefek Cinayetler 25. Bölüm Fragmanı yayınlandığında bu sayfada olacak.

Ufak Tefek Cinayetler 25. Bölüm Fragmanı - 24. Bölümde neler oldu?

24. Bölümde neler oldu?

Merve ipin ucunu yakaladı!

Merve yaptığı planla sonunda şüphelerinde haklı olduğunu gördü. Fakat asıl savaş şimdi başlıyor. Oya kılıcını çekiyor. Hiç beklenmedik bir pakt kuruyor kendine. Merve'ye gününü gösterecek. Merve ise bambaşka bir planla adım adım yaklaşıyor. İki zeki kadının kapışması sarmaşık'ı dağıtacak. Diğer yanda arzu yeni bir aşka adım atmakta. Kim ne tarafta duracak? Edip artık taraf.

23. Bölümde neler oldu?

Gerçek ortaya çıkıyor.

Merve ve Pelin’in başı büyük dertte! Her an kendilerini parmaklıklar arkasında bulabilirler. Büyük bir panik ve yeni yeni kurulan oyunlar. Üstelik ikisi de kendini kurtarmanın peşinde. Pek de açık oynamıyorlar.

Diğer yanda Oya’yla Serhan’ın aşkı dolu dizgin devam ediyor. Başlarına geleceklerden habersizler.

Mehmet, Burcu ilişkisinde sona geliniyor. Marifetli bir oyuncu, oyunu ne zaman kaybettiğini hemen anlar… Bu defa kuyulara düşen Burcu mu olacak? Adalet yerini bulacak…

Ve sonunda Sarmaşık’ın en büyük skandalı patlıyor. Merve, Serhan’ın hayatında biri olduğunu anlıyor. Kim olduğunu tespit etmek için şeytanın aklına gelmeyecek bir plan yapıyor. Oya, kuş gibi düşecek tuzağa!
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv