Ufak Tefek Cinayetler 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler 18. bölümü ile ekranlara geldi. Heyecan dolu dizide neler oldu, 19. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Ufak Tefek Cinayetler 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Star TV'de ekranlara gelen salı gününün en çok izlenen dizisi olan Ufak Tefek Cinayetler 18. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dizi, yine heyecan dolu bir bölümle izleyenleri ekrana kilitledi. Ufak Tefek Cinayetler 19. bölüm fragmanı (ilk sahnesi) da yayınlandı.

Ufak Tefek Cinayetler 19. bölüm fragmanı (llk sahnesi)

Ufak Tefek Cinayetler 18. bölüm özeti

Burcu, hamileymiş haberi siteye bomba gibi düşüyor! Hemen saflar tutuluyor. Kim eski eşin yanında duracak, kim metresin tarafına geçecek! Savaş ışık hızıyla Oya - Merve kapışmasına dönüşüyor. Oya bir yandan bastırırken, Merve bütün kudretini kullanıyor. Filler tepişirken çimenler eziliyor. Bugüne kadar sürekli ezilen Arzu ise artık canavarlaşıyor. Merve'nin hırsız yalanını sonunda biri yakalayacak. Üstelik kanıtıyla birlikte. Merve fırtına gibi eserken, kim çekecek yeri altından? Pelin mi Oya mı Arzu mu? 

17. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

İki değişik tür kadın, iki farklı hareket planı... Merve'nin Serhan'ı farklı, Oya'nınki farklı. Peki kim ona iyi geliyor? Serhan'ın kimi istediği belli ama Oya'nın düşmanı büyük! Savaşması lazım. Üstelik bu defa ciddi bir müttefiki var Oya'nın; Pelin!

Pelin, Merve'yi yok etmek için Serhan-Oya aşkına el atıyor! Olacak bu iş ve Merve bitecek! Bakalım ne hin planlar kuruyor Pelin...Bu arada Mehmet; Arzu ve Burcu arasında... Genç sevgilisinden kurtulup ailesine geri dönmek istiyor. Burcu'nun efsane hamlesine hazır olun!! Merve'den de dev bir plan geliyor bu bölüm. Hayran olmamak elde değil, Merve bu!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv