Ufak Tefek Cinayetler 18. bölüm fragmanı çıktı

Ufak Tefek Cinayetler 17. bölümünün ardından yeni fragmanı çıktı. 18 bölüm tanıtımında gelecek haftaya dair ipuçları verildi.

Ufak Tefek Cinayetler 18. bölüm fragmanı çıktı

Star Tv'de ekranlara gelen Ufak Tefek Cinayetler 17. bölümle ekranlara gelmişti. Sevilen dizide Sarmaşık'ta Merve ile Oya'nın kapışması konu alındı. Ufak Tefek Cinayetler 18. bölüm fragmanı beklenirken önizleme yayınlandı. Yayınlanan önizlemede yeni bölüme dair ipuçları verildi.


Ufak Tefek Cinayetler 17. Bölüm fragmanı

Ufak Tefek Cinayetler 17. Bölüm özeti
Sarmaşık'ta Merve Oya kapışması... İki değişik tür kadın, iki farklı hareket planı... Merve'nin Serhan'ı farklı, Oya'nınki farklı. Peki kim ona iyi geliyor? Serhan'ın kimi istediği belli ama Oya'nın düşmanı büyük! Savaşması lazım. Üstelik bu defa ciddi bir müttefiki var Oya'nın; Pelin! Pelin, Merve'yi yok etmek için Serhan-Oya aşkına el atıyor! Olacak bu iş ve Merve bitecek! Bakalım ne hin planlar kuruyor Pelin...Bu arada Mehmet; Arzu ve Burcu arasında... Genç sevgilisinden kurtulup ailesine geri dönmek istiyor. Burcu'nun efsane hamlesine hazır olun!! Merve'den de dev bir plan geliyor bu bölüm. Hayran olmamak elde değil, Merve bu!

16.bölümde neler yaşandı?
Şarmaşık'ın En Büyük Sırrı Ortaya Çıkıyor! Sevgililer günü... Herkes kendince kutlama derdinde... Merve Serhan'ı geri kazanmak için türlü yollar deniyor. Bu arada Sarmaşık ahalisi Serhan'ın evi terkettiğini öğreniyor! Aksaklar yıkılıyor mu? Merve bu işin altından nasıl kalkacak? Büyük yüzleşme gerçekleşiyor. Merve ve Oya... Hemen arkasından Pelin gelip Oya'ya soruyor; "Serhan'la birlikte misiniz?" Pelin, Oya'nın ağzından laf almak için enfes bir yola başvuruyor. Olayların ard arda patladığı, skandallar içeren yeni bölümüyle Ufak Tefek Cinayetler Salı akşamı Star'da...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv