Ufak Tefek Cinayetler 17. bölüm fragmanı çıktı mı?

Ufak Tefek Cinayetler 16. bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizi bu hafta izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Ufak Tefek Cinayetler 17. bölüm fragmanı çıktı mı, bu hafta neler oldu? İşte detaylar

Ufak Tefek Cinayetler 17. bölüm fragmanı çıktı mı?

Star TV'de ekranlara gelen Ufak Tefek Cinayetler 16. bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizide bu hafta Şarmaşık'ın En Büyük Sırrı Ortaya Çıkıyor... Ufak Tefek Cinayetler 17. bölüm fragmanı da çıktı. 

Ufak Tefek Cinayetler 17. bölüm fragmanı (ilk sahne)

Ufak Tefek Cinayetler 16. Bölümde neler oldu?

Şarmaşık'ın En Büyük Sırrı Ortaya Çıkıyor! Sevgililer günü... Herkes kendince kutlama derdinde... Merve Serhan'ı geri kazanmak için türlü yollar deniyor. Bu arada Sarmaşık ahalisi Serhan'ın evi terkettiğini öğreniyor! Aksaklar yıkılıyor mu? Merve bu işin altından nasıl kalkacak? Büyük yüzleşme gerçekleşiyor. Merve ve Oya... Hemen arkasından Pelin gelip Oya'ya soruyor; "Serhan'la birlikte misiniz?" Pelin, Oya'nın ağzından laf almak için enfes bir yola başvuruyor.

Ufak Tefek Cinayetler 15. Bölümde neler oldu?

Sarmaşık'ta dehşet günü... Merve, evliliğinin peşinde, Mehmet Arzu'nun, Burcu kendi gündemlerinin peşindeyken, Oya ve Serhan nihayet mutlularken birden korkunç bir şey oluyor. Menfaat oyunları, Ufak Tefek Cinayetler işlenirken aniden hayat duruyor! Çünkü şu an herkes için can güvenliği sorunu var. Herkesin "ölüm var" gerçeğini buz gibi yaşadığı bir ana geliyoruz. Sarmaşık ahalisi belki de hayatlarının en zor gününü geçirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv