Ufak Tefek Cinayetler 16. bölüm fragmanı çıktı!

ufak tefek cinayetler 15. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Bu hafta dizide heyecan doruğa yükselirken yangın sahneleri izleyicilerin yüreğini ağzına getirdi. Ufak Tefek 16 . bölüm fragmanı (ilk sahne) de yayınlandı.

Ufak Tefek Cinayetler 16. bölüm fragmanı çıktı!

Son dönemin en çok izlenen dizillerinden biri olan Ufak Tefek Cinayetler 15. bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Yayınlandığı akşamlarda reyting listelerinde üst sıralarda yer alan dizide bu hafta heyecan tavan yaptı. Okuldaki yangın sahneleri ve Oya ile şer üçlüsü arasında yaşananlar yine haftaya damga vurdu. Ufak Tefek Cinayetler 16. bölümden ilk sahne de yayınlandı

Ufak Tefek Cinayetler 16. bölüm 16. bölüm fragmanı (ilk sahne)



Ufak Tefek Cinayetler 15. Bölümde neler oldu?

Sarmaşık'ta dehşet günü... Merve, evliliğinin peşinde, Mehmet Arzu'nun, Burcu kendi gündemlerinin peşindeyken, Oya ve Serhan nihayet mutlularken birden korkunç bir şey oluyor. Menfaat oyunları, Ufak Tefek Cinayetler işlenirken aniden hayat duruyor! Çünkü şu an herkes için can güvenliği sorunu var. Herkesin "ölüm var" gerçeğini buz gibi yaşadığı bir ana geliyoruz. Sarmaşık ahalisi belki de hayatlarının en zor gününü geçirecek.

14. Bölümde neler oldu?

Yüzleşme zamanı! Oya ve Edip, 96’yı anlatıyor, ortalık fena karışıyor. Şer birliği için bedel ödeme vakti geldi. Oya’nın patlattığı bombalar deprem etkisi yaratıyor. Peki Merve şimdi ne yapacak? İşler kontrolünden öyle bir çıktı ki hemen bir hamlede bulunmazsa her şey elinden yitip gidecek. Merve’yi ancak zehir gibi zekası kurtarabilir. Pelin’inse gözü yaşlı… Taylan hayatının bir yalan üzerine kurulu olduğunu anlayınca fırtına gibi esiyor. Pelin ne yapacağını bilemez halde, Merve’den medet umuyor. Arzu da geçmişin bedelini ağır ödüyor; Nilay evi terk ediyor. Arzu kızını geri kazanabilecek mi? Oya ve Serhan bir dönüm noktasında artık. Ya aşkı seçecekler ya da mutsuz ama alışkın oldukları hayatı…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv