Ufak Tefek Cinayetler 15. Bölüm Fragmanı - 14. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümü ile ekranlara geldi. Heyecanın doruğa çıktığı yeni bölüm sonrasında 15. Bölüm merak edilmeye başlandı. Ufak Tefek Cinayetler 15. Bölüm Fragmanı ve bütün ayrıntılar bu sayfada.

Ufak Tefek Cinayetler 15. Bölüm Fragmanı - 14. Bölümde neler oldu?

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve önemli bir kitle tarafından takip edilen Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümü ile izleyiciyle buluştu. Takipçileri tarafından heyecanla beklenen bölüm sonrasında 15. Bölümde neler olacağı merakla beklenmeye başladı. Ufak Tefek Cinayetler 15. Bölüm Fragmanı ve detaylar haberimizde.


Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Salim Bayraktar, Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler’in rol aldığı dizide bu akşam ekranlara gelen bölümü izleyiciler yine nefeslerini tutarak izledi.


14. Bölümde neler oldu?

Oya ve Edip, 96’yı anlatıyor, ortalık fena karışıyor. Şer birliği için bedel ödeme vakti geldi. Oya’nın patlattığı bombalar deprem etkisi yaratıyor. Peki Merve şimdi ne yapacak? İşler kontrolünden öyle bir çıktı ki hemen bir hamlede bulunmazsa her şey elinden yitip gidecek. Merve’yi ancak zehir gibi zekası kurtarabilir. Pelin’inse gözü yaşlı…

Taylan hayatının bir yalan üzerine kurulu olduğunu anlayınca fırtına gibi esiyor. Pelin ne yapacağını bilemez halde, Merve’den medet umuyor. Arzu da geçmişin bedelini ağır ödüyor; Nilay evi terk ediyor. Arzu kızını geri kazanabilecek mi? Oya ve Serhan bir dönüm noktasında artık. Ya aşkı seçecekler ya da mutsuz ama alışkın oldukları hayatı.

15. Bölüm Fragmanı

Yayınlanan bölümün ardından izleyiciler yeni bölümde neler olacağını merak ederek sosyal medyada ve internette aramalar yapıyor. Ufak Tefek Cinayetler 15. Bölüm Fragmanı yayınlandığında burada olacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler