Ufak Tefek Cinayetler 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Televizyonların sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 11. bölümü yine izleyicileri ekrana kilitledi. Bu hafta dizide neler oldu, yeni bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Ufak Tefek Cinayetler 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'de yayınlanan ve yayınlandığı saatte rekorlar kıran dizi Ufak Tefek Cinayetler 11. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Binlerce izleyiciyi ekrana kilitleyen dizi Ufak Tefek Cinayetler bu hafta yine heyecan doluydu. Star TV'de saat 20.00'da diziyi izleyenler, 12. bölüm fragmanını aramaya başladı. 


Dizi tutkunlarının merak ettiği soru, Ufak Tefek Cinayetler 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içerisinde yerini alacaktır.


Ufak Tefek Cinayetler 11. bölümde neler oldu: Serhan tutuklandı, Sarmaşık altüst oldu



Serhan’ın tutuklanması Sarmaşık’ı tepetaklak ediyor. Oya, Merve ve Arzu’nun hayatları, bu tutuklanma ile buz kesiyor. Arzu işini, Merve Sarmaşık’ı, Oya Serhan’ı kaybetmek üzere. Ya kabullenecekler ve sonuçlarına katlanacaklar, ya da bir çare yaratacaklar. Aradıkları çıkış yolunu bulabilecekler mi? Serhan’ın ise eli kolu bağlandı. Çıkış yolu arıyor. Pelin ve Burcu ise, ince hesaplara giriyorlar. Sahipsiz bir Sarmaşık, ikisinin de hoşuna gidiyor. Acaba hesapları tutacak mı?







 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler