Tutunamayanlar 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Tutunamayanlar'ın 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Tutunamayanlar 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her hafta salı akşamı TRT 1 ekranlarının başına kitleyen Tutunamayanlar'ın 10.bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

TUTUNAMAYANLAR 10. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE TUTUNAMAYANLAR 9. BÖLÜM ÖZETİ...

Hastanede tedavi altına alınan İrem, Tarık'la arasında mesafe koymaya karar verir. Tarık ise kendini suçlu hisseder. İrem'e hastanede küçük sürprizler yapar. Fakat Tarık'ın her hamlesi olay yaratacak ve hastaneyi birbirine katacaktır. İşte Tutunamayanlar 10. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme sayfası.

Tarık, İrem'le samimi bir şekilde konuşmak duygularını açmak isterken onun başını belaya sokar. İrem, Tarık'ın onu götürdüğü mekanda donmaktan zor kurtulur. Hastanede tedavi altına alınan İrem, Tarık'la arasında mesafe koymaya karar verir. Tarık ise kendini suçlu hisseder. İrem'e hastanede küçük sürprizler yapar. Fakat Tarık'ın her hamlesi olay yaratacak ve hastaneyi birbirine katacaktır. İlhan ise artık ilham vermek zorundadır.

Lütfü çalıştığı reklam ajansında fikren karşı olduğu bir sisteme dahil olur. İçindeki şairi bu vahşi ve robotik ortamdan korumak ister. Tarık'la İrem ilişkisi hastanede karşılaşacakları biri yüzünden epey etkilenecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv