Tutsak 7. bölüm fragmanı çıktı mı?

Tutsak 6. bölümü ile ekranlara geldi. Kısa sürede beğenilen dizinin 7. bölüm fragmanı çıktı mı, neler oldu? İşte detaylar

Tutsak 7. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Tutsak 6. bölümüyle yayınlandı. Bu bölümde  Elif, Nazlı ve Kenan arasında geçen konuşmaları duyuyor ve ellerindeki ses kayıtlarını öğreniyor... Tutsak 7. bölüm fragmanı da yayınlandı. Çıktığında burada olacak.


Tutsak 7. bölüm fragmanı

Tutsak 6. bölümde neler oldu?

Bahadır'ın suçsuz olduğunu düşünen Nazlı, onu kurtarmak için elindeki tüm kozları bir bir kullanmaya başlıyor! Kenan'la bu konuyu konuşan Elif, Bahadır'ın hapisten çıkarmalarını söylüyor. İlk olarak Leman'dan başlıyor işe. Bu istek karşısında ne yapacağını bilemeyen Leman zor durumda kalıyor! Nazlı ve Kenan konuşmaları evde yankılanırken



Elif, bu konuşmalara şahit olur. Nazlı'nın bahsettiği ses kayıtları Elif'in kafasını karıştırır. Bahadır'ı kurtaracak tek şeyin bu ses kayıtları olduğunu öğrenen Elif, harekete geçer. Gürhan Ailesinin ses kayıtlarını polise veren Elif, Leman tarafından fark edilir. Elif'in peşine düşen Leman, onu durdurmak için devreye amcası mehmet'i sokar. Elif'in amcası Mehmet ise paranın kokusunu alınca yapmayacağı şey yoktur.  Mehmet’e yüklü miktarda para veren Leman, gerçeklerin ortaya çıkmasına engel olabilecek mi? Elif'i korumak için hapse giren Bahadır için ise zor günler başlamıştır. Sevdiklerinden uzak kalan ve onlardan haber alamayan Bahadır şimdi ne yapacaktır?
Tutsak 7. bölüm fragmanı çıktı mı?

Geçen hafta neler olmuştu?

Elif ayakları üzerinde durmaya ve başka bir yerde iş bulmaya karar verir. Bu süreçte de en büyük destekçisi Bahadır olacaktır. Elif iş ararken bankadan haber gelir. Sadullah’a ait bazı şeyler unutulmuştur. Elif bunu Kenan Bey’e ulaştırmak ister. Fakat durumlar Elif ve Bahadır için tahmin edilemez bir hal alır.

İkili üzerlerinde Sadullah’ın parasıyla yakalanır ve Murat bu sefer Elif’in peşini bırakmayacaktır. Ta ki Bahadır Sadullah’ın katilinin kendisi olduğunu itiraf edene kadar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv