TRT1'in sevilen dizisinden izleyiciyi üzen haber! Balkan Ninnisi neden bitiyor?

TRT1 ekranlarında izleyicisi ile buluşan Balkan Ninnisi final kararı aldı. "Balkan Ninnisi ne zaman final yapacak?" "Balkan Ninnisi neden yayından kaldırılıyor?"

TRT1'in sevilen dizisinden izleyiciyi üzen haber! Balkan Ninnisi neden bitiyor?

21 Haziran 2022 tarihinde ekranlara gelen Balkan Ninnisi dizisinin konus ne? Balkan Ninnisi ne zaman bitecek?.Balkan Ninnisi bitecek mi sorusunun cevabı arama motorlarında araştırılıyor. TRT1'in sevilen dizisi Balkan Ninnisi için üzücü haber geldi. Uğur Uzunok ile Yalçın Arı ikilisinin yapımcılığını üstlendiği Balkan Ninnisi neden final yapıyor? Balkan Ninnisi bitecek mi? Balkan Ninnisi oyuncuları kimler? İşte diziye dair merak edilenler....

balkan-ninnisi1.webp

BALKAN NİNNİSİ BİTİYOR MU?

TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen dizi Balkan Ninnisi'nin yayın ömrü kısa oldu. Reytinglerden umduğunu bulamayan Balkan Ninnisi dizisi için final kararı alındı.

BALKAN NİNNİSİ NE ZAMAN BİTECEK?

Senaryosunu Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli, İdris Meydi, Esma Koç, Alev Toprakoğlu, Abdülhamit Işık, Ozan Ayaz ve Baki Türk'ün kaleme aldığı Balkan Ninnisi dizisinin final bölümü 17 Kasım tarihinde yayınlanacak.

Yapımcılığını Uğur Uzunok ile Yalçın Arı'nın üstlendiği Balkan Ninnisi dizisi 20. bölümüyle birlikte ekranlara veda edecek..

balkanninnisi2.webp

BALKAN NİNNİSİ KONUSU NE?

Vardar Nehri'nin ikiye böldüğü Üsküp şehrinde, nehrin bir tarafında Makedonlar; diğer tarafında Türkler ve Arnavutlar yaşamaktadır. Süleyman Usta ve ailesi, İki tarafı birleştiren Taş Köprü'den ismini alan köfteci dükkanını işletmektedir. Ailenin iki oğlundan biri olan Ertan; üniversiteyi bitirmiş, yurduna geri döner.

Öte yanda annesi Elena'nın baskısıyla Viyana'da siyaset bilimi okuyan ve Ertan gibi şehre dönüş yapan Jovanka; istemediği, her detayı kendi iradesi dışında planlanmış bir hayatla yüzleşecektir. Jovanka, annesi Elena'nın otoritesinden sıyrılıp kendi hayatı uğruna mücadeleye girişeceği kısmın başındadır.

"Balkan Ninnisi", tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış, bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp'te, farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadelenin öyküsünü anlatıyor.

balkanninnisi3.webp

18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Jovanka'nın yaralarını sarmak isteyen Ertan, Daniel'den kalanlara ulaşırken, kendi babasıyla ilgili hiç ummadığı gerçekleri öğrenir. Bu kez destek olma sırası Jovanka'dadır.

Acısını kalbine gömüp Ertan'ın babasıyla ilgili sırları çözmesi için ona yardım etmeye başlar. Ertan, ölmüş bildiği babasından kalan izleri araştırırken, konakta Zafer ve Arif kavgası başlayacaktır.. Ivana'nın hamile olması ve konağa dönmek istemesi ailedeki tüm dengeleri alt üst edecektir. Daniel'in ölümünü kabul edemeyen Elena ise acısını Nina'dan çıkarmaktadır. Tüm bu olanlardan etkilenip yolunu kaybeden Maria'nın elinden yine konak halkı tutacaktır....

balkanninnisi4.webp

BALKAN NİNNİSİ OYUNCULARI

Balkan Ninnisi dizisi oyuncuları arasında Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Merih Öztürk, Emre Bey, Hakan Boyav, Suzan Akbelge gibi isimler yer alıyor.

Erdal Özyağcılar/ Süleyman

Özlem Türkad/ Neriman

Merih Öztürk/ Jovanka

Emre Bey/ Ertan

Gözde Çığacı/ Gülsüm

Hakan Boyav/ Daniel

Suzana Akbelge

Deniz Gürkan/ Gülbahar

Erman Saban/ Hayati

Sarp Bozkurt/ Arif

Süleyman Kara/ Mustafa

balkanninnisi5.webp

balkanninnisi6.webp

balkanninnisi7.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler