Tolgshow saat kaçta yayınlanıyor? Tolgshow yeni bölüm

Tolgshow 3. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sevilen program saat kaçta başlıyor, konuklar kim? İşte detaylar

Tolgshow saat kaçta yayınlanıyor? Tolgshow yeni bölüm

FOX TV de ekranlara geri dönen Tolga Çevik Tolgshow ile izleyicilerle buluşuyor. İlk 2 bölümüyle herkesi gülmekten kırıp geçen usta komedyen bu akşam da ekranlarda olacak. Tolgshow 3. bölümle izleyici karşısına çıkacak. "Tolgshow saat kaçta başlıyor konuklar kimler?" sorularının yanıtı da haberimizde...

Tolga Çevik'in gösteri programı olan Tolgshow saat 23.30'da Fox Tv'de başlayacak. Sevilen programın bu haftaki konuğu ise Çağla Şikel olacak. "Arkadaşım" karakteriyle herkesi kendine hayran bırakan Tolga Çevik'in konuğu olacak olan Şikel, yönetmenin isteğiyle 'Arkadaşım'la dansa kalkar.. Şikel, 'Arkadaşım'ın bir düğünde beğendiği kız rolündedir... Dans sırasında  'Arkadaşım'ın unuttuğu bir detay vardır. O da Şikel'in eski bir balerin, profesyonel bir dansçı olması...

Tolgshow'da ayrıca bu akşam Sarp Bozkurt konuk olacak. İkinci perdesinde ise ‘Arkadaşım’, 20 yıllık evli ve fakat eşini balayına çıkaramamış bir aile babasını canlandırdı. Olayları turizm şirketinin operatörü ile çözmek isteyen Arkadaşım’ın karşısına, izleyenlerin yakından tanıdığı Sarp Bozkurt çıkarak sürpriz yaptı.

25 Film’in yapımcılığını üstlendiği; Gizemli yönetmen Fırat Parlak ve Minik müzisyen Özer Atik’in yer aldığı, ekranların en komik, en neşeli ve en yaratıcı programı TOLGSHOW’un üçüncü bölümü 13 Ocak Cumartesi 23.30’da FOX’ta.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv