Tolgshow neden yok? Tolgshow yeni bölüm neden yayınlanmıyor?

Tolgshow'u izlemek için bekleyenler şok oldu. Tolgshow neden yayınlanmıyor sorusunun yanıtı merakla beklenirken cevap Tolga Çevik'ten geldi.

Tolgshow neden yok? Tolgshow yeni bölüm neden yayınlanmıyor?

FOX TV'de Tolga Çevik'in komedi programı Tolgshow'u izlemek için bekleyenler şokla karşılaştı. Sevilen program yayınlanmadı. Programın hayranları " Tolgshow neden yayınlanlanmıyor, Tolgshow neden yok? " sorularını kanala yöneltti.

Kanaldan Tolgshow'un neden yayınlanmadığına ilişkin bir açıklama yapılmazken  açıklama Tolga Çevik'ten geldi. Çevik yaptığı açıklamada " Üzgünüz... Şehitlerimiz için dualarımız. Bugün yayınımızı yapmamaya karar verdik. Allah onlara rahmet, bizlere sabır versin" ifadelerini kullanarak Afrin'den gelen şehit haberleri nedeniyle programın yayınlanmadığını duyurdu.
tolga çevik

Öte yandan Tolgshow'un yerine Savaşçı isimli dizi yayınlandı

Tolga Çevik kimdir?

1974 tarihinde İstanbul’da doğan Tolga Çevik, Aslen Mersin’lidir. Lise döneminden itibaren oyunculukla ilgilenen oyuncu üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda okumak istemiş ancak kazanamamış, bunun üzerine Yeditepe Oyuncuları adlı tiyatroya katıldı. Celile Toyan ve Göksel Koray gibi ünlü isimlerden ders alan Tolga Çevik kendisini geliştirmekten çekinmedi. Eğitimini ABD’de devam ettiren Çevik, Sahne Sanatları bölümünden başarı ile mezun oldu. ABD’de ünlü aktör Robin Williams’den ders aldı. Türkiye’ye dönen Çevik B.K.M’ye katılarak Bana Bir Şeyler Oluyor adlı tiyatroda oynadı. Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği Vizontele, Vizontele Tuube  ve Organize İşler filmlerde rol aldı. Arkadaşım Hoşgeldin adlı tiyatro oyununda 2013 yılından beri oynayan oyuncu Cem Yılmaz’ın kız kardeşi Özge Yılmaz ile evlendi. Bir kız (Tuna), bir erkek (Tan) adında iki çocuğu bulunmaktadır. 2009-2010 yılları arasında uzun dönem askerlik yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler