The Walking Dead hayranlarına şok! Rick Grimes diziden ayrılıyor

The Walking Dead dizisinin başrolünde oynayan Andrew Lincoln, yeni sezonda Rick Grimes karakterinin diziye veda edeceğini açıkladı.

The Walking Dead hayranlarına şok! Rick Grimes diziden ayrılıyor

The Walking Dead dizisi hayranlarını üzen haber doğrulandı. Dizide Rick Grimes karakterini canlandıran oyuncu Andrew Lincoln, yayınlanacak yeni sezonla birlikte ayrılacağını doğruladı. 

The Walking Dead’in başrolü Andrew Lincoln, ayrılık haberlerini sonunda doğruladı. Dizinin Comic-Con panelinde konuşan Lincoln “Rick Grimes rolünde son sezonum olacak” dedi.

Aylardır gündemi meşgul eden The Walking Dead söylentisi, sonunda dizinin yaratıcısı Robert Kirkman ve başrol Andrew Lincoln tarafından doğrulandı. Lincoln, diziye vedasıyla ilgili şunları söyledi: “Bu diziyi çok seviyorum. Benim her şeyim. Diziyi yapan herkesi çok seviyorum. İzleyenlere de bayılıyorum" dedi ve duygusal anların yaşanması üzerine "Bunun bir Oscar kabul konuşmasına ya da anma konuşmasına dönüşmesine istemem” 

The Walking Dead hayranlarına şok! Rick diziden ayrılıyor

The Walking Dead hayranlarına şok! Rick diziden ayrılıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv