Tehlikeli Karım dizisi hangi gün saat kaçta yayınlanacak? Tehlikeli Karım 1. bölüm tanıtımı

Televizyon ekranlarına heyecan dolu bir dizi daha geliyor. Tehlikeli Karım dizisi başlıyor.

Tehlikeli Karım dizisi hangi gün saat kaçta yayınlanacak? Tehlikeli Karım 1. bölüm tanıtımı

Tehlikeli Karım dizisi izleyicilerin karşısına çıkmak için saatler sayıyor.

Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını ise Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı Tehlikeli Karım’ın başrollerini; Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir ve Mustafa Üstündağ, Bige Önal paylaşırken,kadroda Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar da yer alıyor.

Tehlikeli Karım dizisinin konusu

Zengin bir ailenin kızı olan Derin; sıradan bir ailenin başarısız oğluyla altı yıldır evlidir. Deliler gibi âşık olduğu kocası Alper’in onu iş ortağı Seda ile aldattığından haberi yoktur. Diğer yandan kendilerini yasak aşkın tutkusuna kaptırmış olan ikili; parasından vazgeçemedikleri Derin’i ortadan kaldırmaya karar verir. Bunu yakalanmadan nasıl yapacaklardır?

Tehlikeli Karım ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Show TV’de başlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv