Survivor'dan kim elendi? Survivor haftanın finali

Survivorda kim elendi sorusunun yanıtı bu akşam belli oldu. Bu akşam haftanın finali yapıldı

Survivor'dan kim elendi? Survivor haftanın finali

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2017'de bu akşam eleme heyecanı yaşandı Survivorda kim elendi sorusunun yanıtı  belli oldu.

SURVİVORDA KİM ELENDİ

Zorlu geçen haftada bu hafta iki takımdan 4 isim eleme potasına girdi. İlk dokunulmazlık oyununu Ünlüler Takımının kazanması sonrası gönüllülerden Sadin ve Denisa eleme potasına girdi. İkinci dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazanınca ünlülerden Seda ve Sabriye eleme potasına girdi.

Sms oylamasına göre elenen isim Ünlüler Takımı'ndan Seda oldu.
Survivorda kim elendi

Bu akşam oynanan iletişim ödülü oyununu ise Ünlüler takımı kazanmayı başardı.

Öte yandan Erkeklerde haftanın birincisi olan isim Eser olurken ikinci en iyi isim ise Adem Kılıççı oldu. Kızlarda haftanın en iyisi Sema olurken ikinci en iyi isim ise Berna Keklikler oldu. 

SURVİVOR'DA KÜFÜR ŞOKU VE KAVGA

31 Ocak akşamı oynanan iletişim ödülü oyununda beklenmeyen bir hadise yaşandı. Sadin ile Furkan arasında oynanan oyunu Sadin'in kazanması sonrasında Furkan sinirlerine hakim olamayarak küfür ederek bağırdı. Bunun üzerine Gönüllüler Takımı tepki gösterince Serhat ile Eser arasında sert bir tartışma yaşandı. İki takım yarışmacıları Eser ve Serhat'ı güçlükle sakinleştirdikten sonra ortamın gerilmesine neden olan sözleri sarfeden Furkan Gönüllüler takımından özür diledi.
survivor eser serhat kavgası

SURVİVOR ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI? (30 OCAK)

İlk turda ünlüler ve gönüllüler takımı arasında kıran kırana bir rekabet vardı. Denge, koşu ve atıştan oluşan zorlu bir parkurda yarışmacılar başarılı olmaya çalıştılar. Heyecan son ana kadar sürdü ancak kazanan takım Gönüllüler Takımı oldu.

Rakibini 5-4 mağlup eden Gönüllüler ilk turu önde bitirdi. İkinci turda ise Gönüllüler ezici bir oyun ortaya koydu. Gönüllüler Takımı rakibini 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek börek ödülünün sahibi oldu. 30 Ocak'ta yayınlanan Survivor'ın son bölümünde Gönüllüler takımı ödülü kazandı. 
survivor ödül oyunu

SURVİVOR 2017 YARIŞMACILARI

Ünlüler takımı kadrosu; Furkan Kızılay, İlhan Mansız, Serhat Akın, Seda Demir, Tarık Mengüç, Berna Öztürk, Sedat Kapurtu (Çılgın Sedat), Sema Apak, Pınar Saka, Adem Kılıççı, Şahika Ercümen ve Trabzonlu Dünya Kick Boks Şampiyonu Sabriye Şengül.
 
Gönüllüler takımı: Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Burçak Tuncer.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv