Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Survivor son bölümde yaşananlar

Yine nefes kesen bir oyun oynandı, herkes ekrana kilitlendi. Survivor ödül oyununu kim kazandı? sorusunun yanıtı belli oldu

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Survivor son bölümde yaşananlar

Yayınlandığı her akşam reyting listelerinin zirvesine oturan Survivor'da heyecan devam ediyor. Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde de nefesler tutuldu ve heyecan dolu bir ödül oyunu oynandı. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte detaylar...


Survivor'da bu akşam ödül oyunu oynandı. Yemek ödüllü oyun nefes kesti. İlk oyunu ünlülerin kazanmasının ardından ikinci oyunu da gönüllüler kazandı. Böylece oyun finale kaldı. Finalde ünlüler 3-0'lık net bir galibiyete ulaşarak ödülün sahibi oldu. Öte yandan tahmin yarışmasında birinci olan Fatih bu ödülden çifte porsiyon yemeye hak kazandı.
Survivor ödül oyununu kim kazandı

SURVİVOR ELEME POTASINA KİMLER GİRDİ?

Survivor'da haftalar ilerledikçe heyecan da yükselmeye devam ediyor. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarında iki kez kaybeden taraf ünlüler oldu. Böylece konseylerde ünlüler takımı 4 eleme adayı çıkardı. İlk ada konseyinde artık klasikleşen durum yeniden gerçekleşti ve ilk adı yazılan Sabriye oldu. Ardından dokunulmazlığı kazanan Sema, başarılı yarışmacı Adem'i potaya soktu. İkinci konseyde ilginç bir durum yaşandı. Farklı isimlerin aday olarak çıkması beklenirken kendi istekleri üzerine ilk yazılan isim Tarık oldu. Dokunulmazlığı kazanan İlhan Mansız da yine kendisinin isteği üzerine Sedat'ı aday gösterdi. Serhat aday olduktan sonra da Adem'e meydan okumak için aday olmak istediğini söyledi.

Adadan ayrılacak olan isim yarın yapılacak ada konseyinde belli olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv