Survivor’da kim diskalifiye oldu? İşte Survivor’dan gönderilen yarışmacı 2023

Survivor’da diskalifiye şoku yaşandı. Acun Ilıcalı’nın sözleri konseye damga vurdu. Survivor’da kim diskalifiye oldu? İşte Survivor’dan gönderilen yarışmacı 2023 İşte detaylar...

TV8 ekranlarında yayınlanan ve binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Survivor’da diskalifiye şoku yaşandı. Survivor’da kim diskalifiye oldu? İşte Survivor’dan gönderilen yarışmacı 2023. Bütün ayrıntılar haberimizde…

Survivor’da kim diskalifiye oldu? İşte Survivor’dan gönderilen yarışmacı 2023

Her hafta heyecan dolu bölümlerle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Survivor 65. Bölüm konseyinde heyecan doruğa çıkıyor. Oldukça gergin ve heyecan dolu geçmesi beklenen ada konseyi ile ilgili fragman herkesi şaşırtıyor. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı’nın sözleri damga vuruyor.

“MEŞALENİ ALMADAN VE VEDALAŞMADAN AYRILABİLİRSİN”

Yayınlanan fragmanda acun Ilıcalı konseyde bir yarışmacıya “Hayretler içerisindeyim. Bunu yapanı görmedim mesela biliyor musun? Bugün yaşanan olay bana göre Survivor'da çok çok nadir göreceğimiz bir olay. Bencil olmamak zorundasın. Kendini düşünemezsin öyle. Sen başkaları için bir şey yapan bir insan mısın genelde, nasıl birisindir? Ama bir şey kaçırmışım. Kendime ders vermeyi kaçırmışım. O arkadaki meşalen var ya! Onu almana da gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor'a da renk kattın, şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin” ifadelerini kullanıyor.

Survivor’da kim diskalifiye oldu? İşte Survivor’dan gönderilen yarışmacı 2023

KİM DİSKALİFİYE OLDU?

Yaşanan bu gelişme sonrasında “kim diskalifiye oldu?” sorusu akıllara takıldı. Yarışmadan mavi takımdan Merve diskalifiye oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv